11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ostanite doma i ne brinite za trgovinu: NTC Shop ima rješenje

KORONAVIRUS

Comments 0

Ostanite doma i ne brinite za trgovinu: NTC Shop ima rješenje

Autor: Antena M

  • Viber

U situaciji kada se cijeli svijet suočava sa pandemijom novog koronavirusa, veoma je bitno da ostanemo jedinstveni i poštujemo nove Vladine mjere. Sada više nego ikada pojedinci ali i kompanije moraju pokazati svoju društvenu odgovornost i spremnost da adekvatno odgovore situaciji. Primjer toga jeste i kompanija NTC koja će u narednim danima, putem onlajn NTC shopa, brinuti da građani trguju iz udobnosti svoga doma i sve poručeno dobiju na kućnu adresu, saopšteno je iz te kompanije.

"Iskoristite mogućnost onlajn kupovine putem sajta i tako izbjegnite gužve, čekanje u redovima, održavanje socijalne distance sa nepoznatim ljudima a opet budite snabdjeveni svim neophodnim namirnicama. Registracija je veoma jednostavna a poručeni artikli na vašu adresu stižu u roku od 24 sata. Podsjećamo da su naročito ugrožena kategorija stariji sugrađani pa zato iskoristite priliku i poručite namirnice za roditelje, prijatelje i sve one kojima je pomoć potrebna. Budite odgovorni i zapamtite, samo čuvajući sebe čuvate i druge!

NTC Shop vam nudi širok izbor svih potrebnih namirnica i to po najpovoljnijim cijenama. Takođe, zbog novonastale situacije, NTC radi na svakodnevnom proširenju asortimana dostupnih proizvoda i namirnica, uz maksimalne popuste na sve artikle. Ovo, kako navode iz kompanije, rade u službi građana Crne Gore jer virus je borba svih nas i može se pobijediti isključivo zajedničkim djelovanjem i strogim poštovanjem pravila.

Ne brinite ni o bezbjednosti jer će kao društveno odgovorna kompanija, NTC preuzeti sve mjere predostrožnosti kako bi zaštitili svoje zaposlene ali i sve korisnike kojima dostavlja poručeno.

Prilikom trgovine u NTC onlajn prodavnicama plaćanje se vrši platnim karticama ili pouzećem a sve dodatne informacije možete dobiti i pozivom na broj call centra: +382 68 889 050.

Zato, budite odgovorni! Ostanite doma i čuvajte sebe i svoje bližnje", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR