17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hitne najstrože kazne za nepoštovanje naredbi, a posebno rješenja o samoizolaciji!

KORONAVIRUS

Comments 0

Hitne najstrože kazne za nepoštovanje naredbi, a posebno rješenja o samoizolaciji!

Autor: Antena M

  • Viber

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti i najviši predstavnici pravosuđa saglasili su se danas da je u cilju zaštite građana i cijelog društva od daljeg širenja koronavirusa potrebno u kontinuitetu preduzimati najstrože zakonom predviđene sankcije prema svim fizičkim i pravnim licima koja krše naredbe Ministarstva zdravlja, a posebno prema fizičkim licima koja ne poštuju rješenja o samoizolaciji, saopšteno je iz Vlade.

"Na sastanku održanom uoči današnje sjednice Vlade predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković podržali su u potpunosti sve aktivnosti Nacionalnog koordinacionog tijela i iskazali punu suglasnost sa naredbama i mjerama. Nacionalno koordinaciono tijelo je informisano o apsolutnoj spremnosti pravosuđa da u tijesnoj saradnji sa drugim državnim subjektima u kontinuitetu postupa po nadležnosti kako bi se spriječilo dalje širenje koronavirusa", navodi se u saopštenju.

Konstatovano je da je, budući da naročitu opasnost po građane i cijelo društvo predstavlja neodgovorno nepoštovanje rješenjâ o samoizolaciji, svaki otkriveni slučaj bude u najkraćem roku procesuiran i to najstrožim predviđenim kaznama.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR