16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP donirao novac: Crna Gora je naša kuća, sačuvajmo je

KORONAVIRUS

Comments 0

SNP donirao novac: Crna Gora je naša kuća, sačuvajmo je

Autor: Antena M

  • Viber

Socijalistička narodna partija saopštila je da će umjesto proslave svog dana novac namijenjen za svečane aktivnosti donirati Institutu za javno zdravlje Crne Gore.

"Nažalost, naša Crna Gora prolazi jedan od svojih težih I neizvjesnijih istorijskih perioda. Svjestan činjenice da nije vrijeme ni za kakve proslave, želim ovim putem da u svoje lično, i u ime partije na čijem sam čelu, dam punu podršku, prije svega, Institutu za javno zdravlje, ljekarima, medicinskom osoblju, koji ulažu svoje nesebične napore da spasu ono najvrednije u svakom društvu - zdravlje i živote naših građana", kazao je lider te partije Vladimir Joković.

“Mnogi od njih, u ovim vanrednim okolnostima, uz nepostojanje odgovarajuće zaštitne opreme, direktno rizikuju svoje zdravlje, kako bi Crna Gora odgovorila ovom izuzetno teškom momentu. Ujedno, pozivam naše građane, da skupa, svi do jednoga pokažemo jedinstvo i solidarnost, u ovoj bici koja nema političku pozadinu, u borbi protiv pošasti koja ne bira ni po političkoj, ni nacionalnoj osnovi, i ispoštujemo preporuke nadležnih institucija i Instituta za javno zdravlje Crne Gore”, naveo je Joković.

Kaže i da će SNP nastaviti da daje konkretne predloge i mjere, kao i sugestija Vladi Crne Gore u vezi sa prevazilaženjem situacije izazvane korona virusom.

“Crna Gora je naša kuća. Sačuvajmo je. Ova epidemija ostaviće, nažalost, ogromne posljedice. I sve možemo nadoknaditi, osim ljudskih života, uz nadu da smrtnih slučajeva neće biti. Zato nema mjesta nejedinstvu, niti bilo kakvim podjelama. Jednostavno, moramo biti jedno. Siguran sam - pobijedićemo!”, zaključio je Joković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR