14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nuhodžić pozvao građane da poštuju mjere samoizolacije: Odgovorni smo za sebe i za cijelo društvo

KORONAVIRUS

Tag Video
Comments 0

Nuhodžić pozvao građane da poštuju mjere samoizolacije: Odgovorni smo za sebe i za cijelo društvo

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić pozvao građane da poštuju mjere samoizolacije i karantina rekavši da je to za dobro njihovih porodica i cijelog društva i da će svi koji budu prekršili mjere biti sankcionisani bez izuzetka.

„Borba protiv koronavirusa zahtijeva naše zajedništvo i odgovornost. U toj borbi zdravlje i životi ljudi su naš prioritet. Moramo biti ujedinjeni i svi zajedno moramo učiniti sve što je u našoj moći da spasimo svaki ljudski život. To nije samo odgovornost države i institucija sistema. To je odgovornost svakog od nas“, kazao je Nuhodžić.

Rekao je i da je Vladi Crne Gore zdravo i bezbjedno društvo na prvom mjestu.

„Ali, budite i vi sebi na prvom mjestu. Samo tako možete zaštiti sebe, svoju djecu, porodicu i prijatelje“, dodao je Nuhodžić.

Podsjetio je da Vlada ulaže vanredne napore da vrati građane iz inostranstva kućama i to na njihov zahtjev, da su naše granice otvorene za naše državljane, ali da je po dolasku u zemlju četrnaestodnevni karantin obavezna mjera i obaveza građana koji su u karantinu jer tako štite živote svojih porodica.

„Zato zahtijevamo, od vas da poštujete odluke države i zdravstvenih organa, da se odgovorno odnosite prema zdravstvenim radnicima i zaposlenima u institucijama koje opslužuju karantinske objekte. Posebno apelujem, na građane koji su u samoizolaciji da se strogo pridržavaju pravila. Nije lako, ali je neophodno, i želim im se zahvaliti na odgovornom ponašanju jer time štite i sebe i druge“, rekao je on.

Podsjetivši da policija svakodnevno provjerava sprovođenje mjera samoizolacije Nuhodžić je rekao da će i svi koji ne poštuju mjere, biće sankcionisani, bez izuzetka.

„Svaki pojedinac je odgovoran za društvo u kojem živi i samo zajedničkim naporom možemo se boriti protiv korona virusa. Poštujte svoje živote, a i napore države da budete zdravi“, kazao je Nuhodžić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR