14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mercator CG donira 20 hiljada eura

KORONAVIRUS

Comments 0

Mercator CG donira 20 hiljada eura

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija Mercator-CG opredijelila je 20 hiljada eura za nabavku respiratora, kao doprinos borbi protiv širenja virusa COVID-19.

Ova donacija kompanije Mercator-CG, u sklopu koje posluju IDEA prodavnice, biće uplaćena na žiro-račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, sa ciljem pružanja podrške u sprečavanju širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

„Kao društveno odgovorna kompanija i jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Crnoj Gori, želimo da ovom donacijom damo doprinos što snažnijoj i odlučnijoj borbi protiv širenja virusa. Ovo je bitka svih nas, kao pojedinaca i društva u cjelini. Zbog toga je važno da pokažemo punu odgovornost i solidarnost, poštujemo mjere nadležnih institucija i učinimo sve da zaštitimo jedni druge“, saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

Iz kompanije podsjećaju da se u svim IDEA prodavnicama sprovode sve propisane mjere, u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i potrošača. Na ulazima su postavljena sredstva za dezinfekciju ruku. Održava se visok nivo higijene radnih površina, ograničen je broj ljudi koji u odnosu na kvadraturu objekta mogu boraviti unutra, a uvedene su i dodatne mjere zaštite u vidu pleksiglas pregrada na kasama.

Kompanija Mercator-CG će nastaviti da kontinuirano prati i sprovodi sva uputstva i preporuke Ministarstva zdravlja, Instituta za javno zdravlje, Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti i Svjetske zdravstvene organizacije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR