16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U institucijama socijalne i dječije zaštite nema zaraženih koronavirusom

KORONAVIRUS

Comments 0

U institucijama socijalne i dječije zaštite nema zaraženih koronavirusom

Autor: Antena M

  • Viber

Javne ustanove dom starih u Risnu, Pljevljiva i Bijelom Polju, licencirani dom Duga, Komanski most, centar Ljubović i Dječiji dom Mladost u Bijeloj za sada nemaju nijedno lice zaraženo virusom CoVID-19, kazao je predsjednik Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje Suad Numanović.

"Riječ je o institucijama koje zajedno imaju više stotina korisnika a sami podatak da među njima, kao ni među licima zaposlenim u ovim institucijama nema nijedne zaražene osobe govori o disciplini i tome da se preporuke NKT-a poštuju na najbolji mogući način. Posebno treba imati u vidu da dio korisnika ovih institucija spada u tzv. ranjivu grupu te je ovaj uspjeh samim tim još i veći. Izražavam nadu da će ostati tako i u narednim danima sve dok traje opasnost sa kojom smo suočeni a sve u cilju očuvanja zdravlja kako korisnika i zaposlenih u ovoj instituciji tako i njihovih najbližih sa kojima su u svakodnevnom kontaktu.

Poštovani građani, slijedimo dobre primjere, čuvajući druge od sebe, čuvamo sami sebe i društvo u cjelini. Ostanimo doma!", poručio je Numanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR