13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlada objavila: Evo kako se vrše testiranja u našem Institutu za javno zdravlje

KORONAVIRUS

Tag VideoTag Gallery
Comments 5

Vlada objavila: Evo kako se vrše testiranja u našem Institutu za javno zdravlje

Autor: Antena M

  • Viber

Kako bi pokazala svima da Crna Gora vrši adekvatna testiranja na COVID19, Vlada crne Gore objavila je fotografije i snimke iz laboratorije IJZ na kojima se može vidjeti kompletan proces uzorkovanja i analize.

.

.

.

.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, sinoć su se iz Nacionalnog koordinacionog tijela osvrnuli i na optužbe koje su stigle iz Srbije da Crna Gora ne sprovodi adekvatna testiranja na Covid19.

''Kvalitetan i efikasan angažman zdravstvenog sistema i operativnih štabova najbolji je demanti neistinitih tvrdnji iznijetih sa najviših adresa iz regiona da se u CG obavljaju samo brzi testovi na COVID19, te da naša zemlja nema odgovarajuće laboratorije i resurse za testiranje. Naši građani znaju i vide šta i kako radimo, zato i podržavaju u ogromnom procentu, iznad 90% sve ono što su preduzimali i što preduzimaju NKT i Vlada, ali radi međunarodne javnosti saopštavamo da CG ima najsavremeniju laboratoriju, vrhunske stručnjake i odličnu organizaciju'', poručili su iz Vlade nakon sjednice NKT.

Prema njihovim riječima, da nije tako, Crna Gora se ne bi uspješno izborila sa epidemijom i bila prva država u Evropi koja je dostigla status bez inficiranih, odnosno Corona Free.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

mr

Nije korektno, u saopštenju, koristiti termin region. U cijelom regionu, pa i šire, niko nije izrazio sumnju u sposobnosti naših med stručnjaka, osim Srbija i njen preśednik. Nijesmo mi krivi što su đaci prevazišli učitelje! A naš ambasador u SR, samo nek je zdravo. No, nije on kriv što je tu, đe je !

Montenegrin

Mislim da je kljucni ambasador u srbiji. Oni salju operativca ,a kad gledate gostovanje naseg ambasadora kod Jovane na tv,inferiorno i neubjedljivo djeluje. Mislim da bi Milorad Popovic bio odlicno rjesenje!

Šćepan

Ako śutra bolesnici iz Srbije izjave da nema wc-a u Vladi, ‘oćemo li za dokaz da imamo dobiti snimak sljedećeg dana!? Đe nam je ambasador u Beogradu, da svaki dan šalje protesne note? Napadi su sa svake strane, od njihovih zvaničnika, do “spontanog” emitovanja filma Mali Budo na Prvoj, svakih mjesec dana... Dosta! Moramo malo pokazati čvrstinu! Volimo te Crna Goro!