17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NKT: Pozivamo građane da se pridržavaju mjera, sva masovna okupljanja pokazala su rizike i opasnosti

Izvor: Arhiva

KORONAVIRUS

Comments 3

NKT: Pozivamo građane da se pridržavaju mjera, sva masovna okupljanja pokazala su rizike i opasnosti

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Nacionalno koordinaciono tijelo uputilo je izraze saučešća povodom smrti mitropolita Amfilohija i pozvalo građane da se pridržavaju epidemioloških mjera.

"Povodom smrti mitropolita Amfilohija, upućujemo izraze saučešća sveštenstvu, monaštvu i vjernicima Mitropolije crnogorsko-primorske.

Uvažavajući tradiciju i običaje, ali i sveprisutnu opasnost od koronavirusa, pozivamo građane da se pridržavaju epidemioloških mjera kako bi zaštitili svoje zdravlje i zdravlje i živote svojih najbližih.

Sva masovna okupljanja u prethodnom periodu su pokazala rizike i opasnosti, a posljedice osjeća cijelo društvo.

Nacionalno koordinaciono tijelo podržava apel Mitropolije crnogorsko-primorske za poštovanje epidemioloških mjera i poziva sveštenstvo da preduzme sve mjere kako bi se rizik širenja koronavirusa sveo na najmanju moguću mjeru.

Zajednička je odgovornost i obaveza svih nas da doprinesemo očuvanju zdravlja i života građana", navodi se u saopštenju NKT-a.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

ludilo

Na mrežama kruži snimak iz Pariza. Milicija bije one koji su bez maski. Kod nas načelnica Bojović Borovinić pusti hordu popova na svoje odjeljenje na kojem su kovid pacijenti i niko da reaguje. Čak ni NVO!!! U hodniku postrojeni medicinari u radnim odijelima bez maski prave ispraćaj. Ludilo!!!

Sunčica

Ako se narednih dana, ja ili neko moj zarazi koronom, tužiću NKT i Mitropoliju, odnosno SPC u Crnoj Gori... I zdravstvene radnike KBC Podgorica koji su juče postupili bezumno... Za sve buduće zaražene, za strahotu koja nam je neminovna, VI STE ODGOVORNI!