7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Građani da poštuju sve postojeće i nove zdravstvene mjere

KORONAVIRUS

Comments 0

DPS: Građani da poštuju sve postojeće i nove zdravstvene mjere

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Iz Demokratske partije socijalista pozvali su građane da dosljedno poštuju postojeće i nove zdravstvene mjere.

"Imajući u vidu da se cio svijet mjesecima bori protiv drugog talasa epidemije koronavirusa, da su mnoge zemlje zatvorene i ulažu maksimalne napore da pobijede ovu pošast, svjesni ozbiljnosti situacije i ugroženosti zdravlja našeg stanovništva, pozivamo  građane Crne Gore na dosljedno poštovanje svih postojećih i novih zdravstvenih mjera.

Apelujemo na sve da u ovim teškim momentima ostanemo krajnje odgovorni slijedeći sve donijete odluke, uputstva i preporuke nadležnih državnih organa. Cilj novih mjera je, da daju efekat u spriječavanju širenja epidemije, ali da sa druge strane što manje pogode građane i privredni sektor, kako bi se očuvao minimum ekonomske aktivnosti, radna mjesta, kao i zarade zaposlenih", piše u saopštenju DPS-a.

Ovo je, kako je navedeno, teška bitka koja traži upornost i disciplinu, "zato moramo iskazati dodatno strpljenje i solidarnost kako bismo došli do uspjeha".

"Upravo zahvaljujući takvoj solidarnosti i neviđenom požrtvovanju zdravstvenih radnika, naš sistem zdravstvene zaštite opstaje i uspjeva da izađe na kraj sa svim problemima.

Samo disciplinom možemo sačuvati sebe, svoje najbliže i ostvarili cilj - odnijeti pobjedu u ovoj borbi", piše u saopštenju DPS-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR