10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uskoro premijera novog filma o Terminatoru

Izvor: Foto:Cineplexx

Kultura

Comments 0

Uskoro premijera novog filma o Terminatoru

Izvor: Tanjug

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Šesti film iz kiborg franšize “Terminator” u američke bioskope stiže 1. novembra, a uz Arnolda Švarcenegera, koji će ponovo ispuniti obećanje dato 1984. rečenicom “I”ll be back” (Vratiću se), na velika platna vraća se i Sara Konor koju glumi Linda Hamilton.

Švarceneger se vraća u šestom filmu franšize o Terminatoru, koja ga je proslavila, a “Terminator: Dark Fate” direktni je nastavak filma “Terminator 2: Judgement Day” i radnjom potpuno ignoriše komercijalno neuspjele nastavke 3, 4 i 5.

Šesti film – “Terminator: Dark Fate” producirali su Džejms Kameron i Dejvid Elison, reditelj filma je Tim Miler kojeg pamtimo po filmu “Deadpool”, dok scenario potpisuje Dejvid Gojer.

Dani Ramos koju igra Natalija Rejes živi sasvim običnim životom u Meksiko Sitiju s ocem i bratom. Smrtonosni novi Terminator Rev-9, u tumačenju Gabrijela Lune, putuje natrag kroz vrijeme kako bi je progonio i na kraju ubio.

Njeno preživljavanje zavisi od toga hoće li se udružiti s dva ratnika: Grejs i super vojnikom iz budućnosti Sarom Konor. Kako Rev-9 uništava sve i svakoga na svom putu smrti, trojka će na kraju biti suočena sa T-800 iz prošlosti, kojeg glumi Švarceneger, a koji će biti njihova posljednja nada.

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog “Terminatora”, a u novom nastavku gledamo legende koje su ga učinile kultnim.

Lik Linde Hamilton okosnica je svih promotivnih aktivnosti vezanih za novi nastavak franšize i producenti ozbiljno računaju na Saru, s obzirom na to da se nije pojavljivala u pomenutim, neuspješnim nastavcima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR