11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kompanija „Vezuv” podržala mlade crnogorske umjetnike

Kultura

Tag Gallery
Comments 0

Kompanija „Vezuv” podržala mlade crnogorske umjetnike

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Kompanija „Vezuv” mnogo pažnje posvećuje ulaganju u društveno odgovorno poslovanje. U tom veoma važnom zadatku za Vezuv, uvijek pristupamo sa ljubavllju, sa puno posvećenosti i odgovornosti, saopšteno je iz te kompanije.

Kako je navedeno, pored humanitarnog djelovanja, sporta i kulture, već dvije godine u fokusu kompanije „Vezuv” je ulaganje u znanje i obrazovanje.

"Poznato je da je ulaganje u znanje ulaganje u budućnost, i toga se uvijek pridržavamo.

Upravo zbog toga kompanija je i ove godine odlučila da u studentskoj 2019/20 godini na mjesečnom nivou stipendira dvoje mladih sugrađana iz oblasti umjetnosti, koji studiraju na prestižnim muzičkim akademijama.

Sara Jovović pohađa studije džez klavira na Berkli koledžu u Bostonu i prva je iz Crne Gore koja je dobila priliku da studira na Berkliju", navodi se u saopštenju.

Luka Perazić je na prestižnoj muzičkoj akademiji „Guildhall school of music” u Londonu odsjek violina i  on jedan je od rijetkih sa ovih prostora koji je dobio priliku na bude na ovom fakultetu.

"Svjesni smo napora koje su uložili da dođu do nivoa znanja i vještina potrebnih za upis na ove prestižne obrazovne ustanove, zbog čega smo odlučili da ih podržimo stipendijama.

Želimo našim stipendistima da kao i do sada vrijedno uče i napreduju, te da svojim rezultatima budu najbolji ambasadori Crbe Gore, na polju umjetnosti.

Ulaganje u obrazovanje našoj kompaniji predstavlja zadovoljstvo, jer privilegija je biti u mogućnosti pomoći i dati dodatni podsticaj onima koji su najbolji, a zarad bolje budućnosti svih nas - kroz podršku mladim umjetnicima sa ovih prostora", piše u saopštenju.

 

 

                                                   

                                       

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR