15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
KIC i NVO Carm potpisali Memorandum o saradnji

Kultura

Comments 0

KIC i NVO Carm potpisali Memorandum o saradnji

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Čelnici JU Kulturno - informativnog centra „Budo Tomović“ i NVO Centar za afirmaciju i razvoj mladih (CARM) Snežana Burzan i Miloš Mašković danas su potpisali Memorandum o saradnji i razumijevanju. Oni su se saglasili da će podsticati blisku saradnju u djelovanjima koje ova NVO realizuje u okviru svojih projekata i nezavisnih aktivnosti, vodeći računa o interesu zajednice, a pogotovo mladih koji su njen vitalni dio.

Direktorica KIC-a Snežana Burzan istakla je zadovoljstvo što od sada i zvanično, KIC nastavlja da pruža podršku radu ove grupe mladih i entuzijastičnih ljudi, a sa ciljem da mladi imaju dodatni prostor za afirmisanje svojih ideja i djelovanja.

U ime CARM-a Miloš Mašković je kazao da se saradnja zasniva na sprovođenju projekta „Socijalni kapital“ koji ima za cilj umrežavanje mladih sa institucijama sistema, nevladinim organizacijama, medijima i drugim, za mlade relevantnim činiocima društva. On je dodao da ga raduje što KIC prepoznaje važnost podsticanja omladinskog rada uvažavajući potrebe i interesovanja mladih, navodi se u saopštenju organizatora.

"Dodajmo da je KIC i u ranijem periodu bio domaćin više tribina, predavanja i okruglih stolova na temu omladinskog aktivizma i položaja mladih u našoj državi, a prva zajednička aktivnost KIC-a i CARM-a nakon potpisanog memoranduma biće tribina na temu "Mladi i antifašizam" na jesen", navodi se u saopštenju KIC-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR