14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Program za peti dan FIAT-a

Kultura

Comments 0

Program za peti dan FIAT-a

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Program 23. FIAT-a danas će proteći u znaku konferencije “FIAT Slobodna zona – Festivali u doba korone”, koja će početi u 21 čas na krovnoj terasi KIC-a “Budo Tomović”.

Sesija je tematski nastavak konferencije “Festivali u doba korone”, održane u Kotoru prošlog mjeseca u okviru međunarodnog festivala „KotorArt Don Brankovi dani muzike“. Učestvuju: Ana Vukotić - Festival internacionalnog alternativnog teatra (Podgorica, Crna Gora), Paolo Mađeli - pozorišni reditelj (Italija), Ratimir Martinović, KotorArt Don Brankovi dani muzike (Kotor, Crna Gora), Ivan Radonjić, Festival uličnih svirača (Nikšić, Crna Gora) i kao i predstavnik Ministarstva kulture Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju zbog velikog interesovanja publike, i na osnovu procjene Umjetničkog savjeta FIAT-a da bi još jedan termin dobrodošao, promocija poezije za gledanje i slušanje „PoVid-19“, bosanskohercegovačkog autora Ahmeda Burića, biće upriličena od 23 časa, na krovnoj terasi KIC-a „Budo Tomović“. Poznatom piscu pridružiće se za klavirom Vjera Nikolić, kompozitorka, pijanistkinja i pedagoškinja, jedna od najistaknutijih predstavnica nove regionalne umjetničke scene. Dođite šareni, poezija oplemenjuje, a muzika uzdiže.

U ponoć će nastupiti DJ Todoro, na krovnoj terasi KIC-a “Budo Tomović”, sa mejnstrim hitovima elektro pop indi 70’/ 80’/ 90’ i malo začina ex-YU scene.

FIAT književni, muzički, likovni i programi iz oblasti kreativnih industrija biće prenošeni uživo preko video platforme YouTube, na našem sajtu www.fiat-montenegro.org, kao i na našim kanalima na društvenim mrežama.

Iz FIAT-a napominju da zbog demokratičnosti i transparentnosti u učešću publike u njihovim rogramima, ne postoji mogućnost onlajn prijave ili rezervacije za programe FIAT-a. Pravo prvenstva imaju posjetioci koji se pojave najkasnije 15 minuta prije početka programa na ulazu u festivalske prostore na krovnoj terasi KIC-a "Budo Tomović" i košarkaškom terenu u Njegoševom parku. Tako će biti izbjegnuta gužva i epidemiološki rizik. U gledalištu ima stotinu mjesta.
Radujući se vašem dolasku, očekujemo razumijevanje i odgovornost u vanrednim okolnostima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR