15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Večeras počinje City Groove, zvijezda večeri njemački kompozitor Schiller

Kultura

Comments 0

Večeras počinje City Groove, zvijezda večeri njemački kompozitor Schiller

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorički festival City Groove, nakon godinu pauze, počinje večeras, a zvijezda večeri je poznati njemački muzičar, kompozitor i producent Schiller.

Direktor festivala Dragan Bulajić kazao je agenciji Mediabiro da su jako zadovoljni što su napravili saradnju sa Schillerom i dodao da će njegov nastup biti audio-vizuelni spektakl.

"Ja molim sve da dođu večeras, jer takvi umjetnici ne dolaze često na ove prostore. Ovo je njegov prvi put da dolazi u Crnu Goru i ja se nadam da ćemo svi biti oduševljeni njegovim nastupom", poručio je Bulajić, i dodao da je Ambasada Njemačke u Crnoj Gori objavila na svom sajtu najavu za Schillera.

"On je jedan od najvećih kompozitora svijeta i sigurno da Ambasada prati kada neko iz njihove zemlje dolazi u Crnu Gor", kazao je Bulajić.

Prema njegovim riječima, na terenima Bemax arene večeras će nastupiti crnogorski DJ-evi i producenti Novak i Mr.Lekka.

Bulajić je kazao da će se drugog dana festivala publici predstaviti mladi cetinjski bend Prizma, zatim Ansambl Toć, a nakon njih će nastupiti hrvatska zvijezda Toni Cetinjski. On je naglasio da je na treću noć festivala, uz podršku Glavnog grada, obezbijeđen besplatan ulaz.

"To je noć elektronske muzike. Veče otvara DJ Shar, a nakon njega KPD i Normana Doraya", dodao je on.

Napomenuo je da će City groove biti održan u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama, pa će za ulazak na terene Bemax arene biti potrebna potvrda o vakcinaciji (prvom dozom ili revakcinisani), uz negativan PCR test ne stariji od 72 sata, dokaz da je prošlo manje od 180 dana od pozitivnog PCR testa, kao i negativan brzi antigeski test ne stariji od 48 sati.

Bulajić je rekao da ukoliko posjetilac festivala nema neki od propisanih dokumenata, organizatori su obezbijedili brze testove koji će se raditi u prostorijama u kojima je bio punkt za vakcinisanje u sklopu kompleksa Bemax arene.

On je dodao da je cijena brzog testa pet eura.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR