10 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ima skoro 100 godina, Alchajmera, ne zna ni s kim je snimio album, ali dominira

Izvor: screenshot/youtube

Kultura

Tag Video
Comments 0

Ima skoro 100 godina, Alchajmera, ne zna ni s kim je snimio album, ali dominira

Izvor: Nova S

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Lejdi Gaga je trenutno nominovana za pet Gremija, a sve nominacije dijeli sa čestim saradnikom, sada penzionisanim Tonijem Benetom.

Par je nominovan u neke od najvećih i najkonkurentnijih kategorija, uprkos tome što pomenuti pjevač pati od Alchajmerove bolesti i neće prisustvovati ceremoniji.

Među kuriozitetima ovogodišnje trke za Gremi nagrade jeste i taj da je za pjesmu godine nominovana pesma iz 1934. "I Get A Kick Out Of You“ nominovana je za nagradu u izvođenju Tonija Beneta i Lejdi Gage.

Legendarni američki pjevač Benet diči se i zanimljivim rekordom, jer je sa 95 godina najstarija osoba ikad nominovana za Gremi, čime je ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Sinoć se nije pojavio na dodjeli nagrada, koja je kreće oko 2 sata poslije ponoći po našem vremenu, jer će biti kod kuće u Njujorku.

Toni Beten se već šest godina bori se sa Alchajmerovom bolešću, otkrila je ranije njegova supruga Suzan.

Muzičar je do nedavno radio na svojim novim pjesmama, a pripremao je i pomenuti duetski album sa Lejdi Gagom, zbog čega je ova vijest tada iznenadila njegove fanove, koji nisu znali ništa o tome.

Toni se ljekaru požalio 2016. nakon što je počeo da zaboravlja imena svojih kolega, a neurolog mu je onda potvrdio da boluje od Alchajmerove bolesti.

"Jako mi nedostaje. Dok pjeva to je on. Prepoznaje mene i djecu, ali nažalost zbunjen je i frustriran. Ipak, bori se. Nadam se da će samo zaspati jedne noći i da će to biti to. Da neće krenuti na gore i da neće pred kraj patiti“, zaključila je Suzan, koja je sa Benetom u braku od 2007.

Prilikom rijetke promocije albuma "Love for Sale", Benet čak nije ni prepoznao Lejdi Gagu na sceni, koja mu je inače dugogodišnja prijateljica i saradnica.

Kako je kontroverzna pjevačica svojevremeno opisala, osjećala je veliku tugu jer je u Benetovim očima vidjela da on, kako je opisala, ne zna gdje se nalazi, niti sa kim pjeva.

Nominovani za pet Gremija

Gaga i Benet su nominovani i za album i za pjesmu godine, dvije od četiri najbolje kategorije na dodjeli Gremija. Drugi zajednički dugometražni album duo „Love For Sale“ je u izboru za album godine, dok je njihova interpretacija pjesme „I Get a Kick Out of You“ u konkurenciji za pjesmu godine.

Pored toga, nominovani su u kategoriji za najbolji duo/grupu, ali i za najbolji spot za pesmu "I Get a Kick Out of You“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR