10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izašao je novi uzbudljivi trejler serije Gospodar prstenova

Izvor: screenshot/youtube

Kultura

Tag Video
Comments 0

Izašao je novi uzbudljivi trejler serije Gospodar prstenova

Izvor: citymagazine

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Amazon Prajm Video objavio je novi i do sada najduži trejler za svoju dugoočekivanu seriju Gospodar prstenova: Prstenovi moći.

Inspirisana Tolkinovim popularnim djelima epske fantastike, ova serija prestavlja svojevrsni prikvel trilogije romana Gospodar prstenova, ali i istoimenih filmova Pitera Džeksona.

Njena radnja se dešava hiljadu godina ranije u Drugom dobu Srednje zemlje. U ovom periodu je stvoreno famozno prstenje, Sauron je postao najveća napast Srednje zemlje, došlo je do pada kraljevstva Numenor i viljenjaci i ljudi su sklopili svoj posljednji savez.

Prva sezona ove serije imaće osam epizoda. Njihov budžet iznosio je nevjerovatnih 465 miliona dolara, što je novi rekord, kada su u pitanju TV drame. Mada još nije emitovana nijedna od njih, Amazon Prajm Video je već dao zeleno svijetlo za snimanje druge sezone.

Sudeći prema fenomenalnom trejleru, koji možete pogledati u produžetku, Gospodar prstenova: Prstenovi moći će biti serija o kojoj će se najviše pričati ove jeseni. Podsjećamo vas, njena premijera zakazana je za 2. septembar, pa već sada možete početi odbrojavanje…

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR