16 °

max 16 ° / min 12 °

Petak

01.12.

16° / 12°

Subota

02.12.

15° / 13°

Nedjelja

03.12.

13° / 7°

Ponedjeljak

04.12.

11° / 4°

Utorak

05.12.

10° / 7°

Srijeda

06.12.

13° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 3°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte atmosferu na Cetinju: Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili Belvederci!

Kultura

Tag Video
Comments 4

Pogledajte atmosferu na Cetinju: Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili Belvederci!

Izvor: Antena M, Cetinjski list

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom dvije godine od brutalne akcije države prema golorukim građanima na Belvederu koji su protestovali zbog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Crkve Srbije Joanikija na Cetinju, večeras je u Prijestonici organizovano poetsko muzičko veče "Iskra iz kamena - Belveder nije pao i neće nikada".

Sekretarijat za kulturu Prijestonice i NVO Dukljanska vila organizovali su sjajnu noć u kojoj su, između ostalih, u predivnom ambijentu Ljetnje pozornice učestvovali poznati crnogorski interpretatori narodne muzike Jadranka Barjaktarović, Zdravko Đuranović, Marijana Martinović Marković i Balša Jovanović u društvu KUD-a “Njegoš” i brojnih pjesnika i recitatora.

“Čast je bila s vam skupa držati stražu našoj djeci, i pokazati izdajniku ko su bili Belvederci”, čulo se sa ljetnje pozornice.

Publici pod „Orlovim kršem” predstavili su se književnici, pjesnikinje i pjesnici: Balša Vulević, Momčilo Zeković, Sreten Vujović, Gordan Čampar, Goran Popović, Bojana Vušurović, Ina Đuranović, Svetlana Milić, Nataša Karadžić, Ana Pejović, Marija Krivokapić,  Aida Orahovac Kuč, umjetnici i recitatori.

Pogledajte dio atmosfere.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Licina

United Montenegro. Ujedinjeni možemo svašta a podijeljeni ništa. Rasuli se po Svijetu umjesto da smo u svoju kuću i tamo stvaramo, doprinosimo i radimo za našu Državu moramo da trpimo okupatora i njegov Režim. Neće to mnogi da prihvate zato nas i raseljavaju a svoje doseljavaju. Śutra nihovo..

roki

Samo da se drzimo zajedno. Samo borba, neprestana...

Sanja

Ne damo te Crna Goro ! Branicemo ovih dana Crnu Goru od dusmana !