11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 11°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

11° / 7°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nastavak saradnje Opštine Bar i rock grupe Akademia; "Vilina voda" na snimcima Opštine Bar

Izvor: Opština Bar

Kultura

Comments 0

Nastavak saradnje Opštine Bar i rock grupe Akademia; "Vilina voda" na snimcima Opštine Bar

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević i Božidar Gagović iz barskog rock benda "Akademia" potpisali su Ugovor o saradnji po kojem će kompozicija "Vilina voda" u naredne dvije godine biti muzička podloga video i audio materijalima o aktivnostima lokalne uprave.

"Ovo je nastavak uspješne saradnje uspostavljene prije par godina i dobro je da ima još sjajnih kompozicija koje treba promovisati. Ovo što Akademia radi je ozbiljan kvalitet ne samo za lokalne okvire, već i šire, a naša obaveza kao lokalne uprave je da taj rad prepoznamo i podržimo."- poručio je Raičević.

Kompozitor numere, Božidar Gagović poručio je da podrška lokalne uprave predstavlja podsticaj da nastavimo da stvaramo više i bolje, doprinoseći da zajedno promovišemo sve ono što Bar čini posebnim.

Saradnja Opštine Bar i Akademie, kao važan korak u afirmaciji barske muzičke scene i stvaranje uslova da lokalni muzičari pokažu svoj talenat i rad široj publici, započela je 2021. godine na način što je numera "Stara maslina (2000 years)" korišćena za video i audio materijale lokalne uprave, kao i prilikom događaja i manifestacija u organizaciji Opštine Bar.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR