20 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

19° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

16° / 10°

Utorak

07.05.

19° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marvel: Daglas tražio da ga ubiju u franšizi Ant-Man, želja mu je odbijena

Izvor: screenshot/youtube

Kultura

Tag Video
Comments 0

Marvel: Daglas tražio da ga ubiju u franšizi Ant-Man, želja mu je odbijena

Izvor: Nacional.hr

Autor: Antena M

  • Viber

Iako ima 79 godina, dvostruki osvajač Oskara Majkl Daglas još uvijek je zanimljiv širokoj publici pa stoga nije čudo što mu je kompanija Marvel dala ulogu dr. Hanka Pyma, izumitelja seruma uz pomoć kojeg se možeš smanjiti na veličinu insekta, u tri filma franšize "Ant-Man“. Međutim, sada je Daglas rekao da čeka da ubiju njegov lik u toj franšizi.

Daglas je to otkrio gostujući u tv emisiji "The View” u kojoj je promovisao novu seriju "Frenklin" streaming platforme Apple+.

Tada je kazao kako je želio da ga ubiju u trećem filmu franšize nazvanom "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija". On je to tražio od producentske kompanije Marvel, čak je i predložio ogromne specijalne efekte u sceni u kojoj Hank Pym umire.

"Želio sam da me ubiju u trećem dijelu. Rekao sam kako želim da to bude ozbiljna smrt s nizom velikih specijalnih efekata. To je moglo izgledati fantastično, tako da se smanjim na veličinu mrava a zatim eksplodiram. Želio sam da se koriste svi mogući efekti. To sam tražio u trećem dijelu. Sada ne vjerujem da će se to dogoditi ni u četvrtom dijelu“.

Iako je Hank Pym preživio događaje u filmu "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" čini se da Daglas nije previše zainteresovan za povratak u Marvelovu frašizu. S druge strane, ni Marvel nije objavio što će biti s franšizom „Ant Man“.

Naime, "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" bio je jedan od dva velika prošlogodišnja bioskopska promašaja kompanije Marvel, drugi je bio film Marvels.

U trećem nastavku pojavio se negativac Kang kojeg je glumio Džonatan Mejdžors i koji je trebao da se pojavi u slijedećem nastavku.

No, Mejdžors je nedavno osuđen za porodično nasilje i Marvel ga je izbacio iz svojih planova. Osim toga, "Kvantumanija" je na bioskopskim blagajnama širom svijeta zaradila 476 miliona dolara što Marvel smatra velikim neuspjehom. I glavni glumac Paul Rad rekao je da nema pojma što Marvel planira da uradi sa s ovom franšizom.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR