23 °

max 36 ° / min 22 °

Ponedjeljak

22.07.

36° / 22°

Utorak

23.07.

37° / 23°

Srijeda

24.07.

37° / 21°

Četvrtak

25.07.

33° / 21°

Petak

26.07.

34° / 20°

Subota

27.07.

37° / 20°

Nedjelja

28.07.

39° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lejdi Gaga prevazišla sebe u Džokeru 2: "Raznijeće vas!"

Izvor: screenshot/youtube

Kultura

Tag Video
Comments 0

Lejdi Gaga prevazišla sebe u Džokeru 2: "Raznijeće vas!"

Izvor: 24sedam.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Svjetska premijera nastavka “Džokera”, film “Džoker: Ludilo u dvoje” u kojem se Hoakinu Finiksu pridružuje Lejdi Gaga, trebalo bi da bude održana na Venecijanskom filmskom festivalu koji počinje 28. avgusta.

Nastavak filma je zamišljen kao mjuzikl u kojem će Džoker pjevati sa Harli Kvin koju tumači Lejdi Gaga. Objavljen je i zvanični trejler koji započinje u mentalnoj ustanovi u kojoj je Džoker, završio na kraju prošlog filma.

Džoker tamo upoznaje Harli koja se žali što, za razliku od njega, nije postigla ništa u životu. Pošto bježe iz ustanove, možemo da vidimo montažu scena u kojima plešu ulicama Gotama i nastupaju po klubovima, dok u pozadini svira pjesma “What the World Needs Now Is Love”.

Kasting direktorka Fransina Majsler je izjavila da je izbor Lejdi Gage u filmu bio izbor reditelja Toda Filipsa.

“Ona je toliko dobra. Raznijeće vas potpuno! Nije bila moja ideja da se pojavi u filmu već ideja režisera. Ali mogu vam reći ona je stvarno iznenađujuća. Vidjela sam film i stvarno sam iznenađena koliko je dobra u filmu. Svi smo znali šta ona može u filmu “Zvijezda je rođena” , ali sam pomislila “to je njen fah”. Nešto što može da uradi i da djeluje realistično.

Ali ovo je tako dobro! Hoakin će vas ostaviti bez daha ali činjenica da je mogla da drži korak sa njim dok je sve vrijeme gledamo, pokazuje samo koliko je ona nevjerovatno dobra”, rekla je Majsler na filmskom festivalu u Karlovim Varima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR