3 °

max 8 ° / min 2 °

Srijeda

01.04.

8° / 2°

Četvrtak

02.04.

13° / 1°

Petak

03.04.

15° / 3°

Subota

04.04.

18° / 6°

Nedjelja

05.04.

20° / 8°

Ponedjeljak

06.04.

19° / 6°

Utorak

07.04.

19° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počelo priključivanje domaćinstava na vodovodnu mrežu u Matagužima

Podgorica

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Počelo priključivanje domaćinstava na vodovodnu mrežu u Matagužima

Gradsko preduzeće "Vodovod i kanalizacija" pokrenulo je aktivnosti u cilju priključenja na vodovodnu mrežu domaćinstava u Matagužima, jednom od najvećih sela na području Zete, saopštio je koordinator projekata priključenja na vodovodnu mrežu i postavljanja javne rasvjete Goran D. Škatarić. 

"Predstavnici Vodovoda trenutno obilaze mještane i dijele informativni materijal, sa detaljnim instrukcijama o načinu dobijanja priključka.

Da bi mogli da koriste vodu iz već postavljanog cjevovoda, neophodno je da svi zainteresovani mještani dođu u prostorije Vodovoda u Golubovcima, kako bi podnijeli zahtjev. Na osnovu zahtjeva, tehnička služba sugerisaće najadekvatniji način izvođenja priključka i ugradnje vodomjera.

Posebno želimo da naglasimo maksimalno razumijevanje izvršnog direktora Vodovoda Filipa Makrida, čija kooperativnost omogućava Matagužanima da priključke dobiju na veoma jednostavan i ekonomičan način, sve u cilju što većeg odziva mještana u ovoj akciji, kao obaveznog tehničkog uslova puštanja cjevovoda u funkciju", naveo je Škatarić. 

To je druga velika akcija unapređenja infrastrukture u ovom selu, nakon što je krajem prošle godine, zahvaljujući donaciji danilovgradske kompanije "Gradnja promet" i angažovanju Gradske opštine Golubovci, javna rasvjeta postavljena duž najprometnijih seoskih ulica, dodaje on. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR