18 °

max 21 ° / min 11 °

Srijeda

08.04.

21° / 11°

Četvrtak

09.04.

21° / 9°

Petak

10.04.

23° / 10°

Subota

11.04.

23° / 14°

Nedjelja

12.04.

23° / 14°

Ponedjeljak

13.04.

21° / 12°

Utorak

14.04.

18° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: Održavanje higijene i komunalnog reda u Podgorici na zadovoljavajućem nivou

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Vuković: Održavanje higijene i komunalnog reda u Podgorici na zadovoljavajućem nivou

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković obišao je danas gradsko preduzeće Deponija i radnike gradskog preduzeća Čistoća, koji u skladu sa redovnom procedurom obavljaju radne zadatke na više lokacija u gradu, navedeno je u saopštenju. 

Direktor Deponije Arsenije Boljević upoznao je gradonačelnika sa nizom mjera koje je ovo preduzeće preduzelo u cilju nastavka nesmetanog finkcionisanja, a na planu dodatne zaštite zaposlenih.

On je istakao da je ovo preduzeće u prošloj godini zabilježilo zavidne poslovne rezultate, budući da je dostiglo rekordne prihode iz redovnog poslovanja od osnivanja, kao i da se aktivnosti predviđene za ovu godinu odvijaju po planu.

"Tu se, u prvom redu, misli na stvaranje neophodnih pretpostavki za izgradnju IV sanitarne kade, kao i realizaciju brojnih drugih investicionih i tekućih aktivnosti".

Vukovć je, zajedno sa direktorom gradskog preduzeća Čistoća Andrijom Čađenovićem obišao i radnike ovog preduzeća na terenu.

"Konstatovano je da ekipe rade u skladu sa predviđenom dinamikom. Budući da su ekipe i o u ovoj epidemiološkoj situaciji angažovani, između ostalog, na uklanjanje nelegalno firmiranih deponija, još jednom je istaknuta važnost da svaki građanin vodi računa o odlaganju otpada na predviđen način u naznačenom terminu, odnosno u intervalu od 06.00 do 19.00 sati."

Gradska uprava i direktori komunalnih preduzeća još jednom, kako je navedeno, iskazuju zahvalnost svim radnicima na terenu, jer je njihov odgovoran i predan rad koji se odnosi na održavanje higijene i komunalnog reda u gradu sa najvećom populacijom u Crnoj Gori jedan od faktora uspjeha u borbi protiv koronavirusa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR