14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završena rekonstrukcija puta Fundina – Zatrijebač

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Završena rekonstrukcija puta Fundina – Zatrijebač

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktor gradskog preduzeća Putevi doo Radenko Bulatović obišli su danas rekonstruisanu dionicu putnog pravca Fundina-Zatrijebač.

“Glavni grad je uspješno priveo kraju realizaciju još jednog važnog projekta koji je podrazumijevao potpunu rekonstrukciju puta koji povezuje Fundinu i Zatrijebač u dužini od preko 3 km, a vrijednost svih izvedenih radova je 250.000 eura”, istakao je Vuković, dodajući da je poseban  značaj ovog projekta to što je veliki doprinos prethodnih nekoliko godina za razvoj ovoga kraja i unaprjeđenja stanja u oblasti putne infrastrukture dala dijaspora.

“To je za nas predstavljalo i dodatnu obavezu i zato sam veoma srećan i ponosan što smo ovaj posao odradili kako smo i planirali i ovom prilikom se zahvaljujem gospodinu Kolji Cacaju koji je opredijelio značajna finansijska sredstva, a kome sam prilikom našeg susreta prošle godine dao čvrsto obećanje u ime Glavnog grada da ćemo ovaj putni pravac rekonstruisati na proljeće 2020. godine”, naglasio je Vuković.

Ističući da je ovaj putni pravac veoma značajan jer predstvalja još jednu kvalitatenu i bezbjednu saobraćajnu vezu Tuzi i Podgorice, on se zahvalio predstavnicima MZ Ubli i MZ Fundina na tome što su sve vrijeme pomagali u realizaciji planiranih aktivnosti, tradicionalnim  partnerima Glavnog grada iz Fonda za razvoj Kuča „Marko Miljanov“, kao i direktoru Puteva i njegovim saradnicima što su važan posao za Glavni grad odradili na prvi način i, kako je kazao, na ponos svih.

Direktor gradskog preduzeća Putevi doo  Radenko Bulatović je istakao da su se izvedeni radovi na rekonstrukciji navedene dionice putnog pravca Fundina-Zatrijebač odnosili na pripremu podloge za asfaltiranje, izradu ravnajućeg sloja i ugradnja završnog sloja asfalta i dodao da će u narednom periodu završiti iscrtavanje horizontalne signalizacije duž cijelog putnog pravca od 14 km.

On je podsjetio da je prvenstveno bilo predviđeno da se u ovaj projekat uloži 220.000 eura, ali da zbog dodatnih radova koji su obuhvatali sanaciju klizišta dugog 110 metara i rekonstrukciju priključka za selo Raševići ova investicija ukupno iznosi preko 250.000eura.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR