16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stari aerodrom bogatiji za još jedan park

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Stari aerodrom bogatiji za još jedan park

Autor: Antena M

  • Viber

Stari aerodrom dobio je novi park. Zeleni urbani džep nova je parkovska površina u tom dijelu grada i donacija je društveno odgovorne kompanije OKOV, saopšteno je iz Glavnog grada.

”Negdje na početku rada ove gradske uprave, mi smo htjeli da pokrenemo jedan novi talas i da naša Podgorica dobije svoje zeleno lice i da svaki dio grada dobije jednu novu parkovsku površinu ili igralište, koje će služiti našim sugrađanima i učiniti njihov život ugodnijim. Nismo se nadali da ćemo svi biti aktivni i naići na takvo razumijevanje građana i društveno odgovornih kompanija, ali evo ne prođe ni jedna sedmica a da mi ne otvorimo neku novu manju parkovsku površinu ili igralište u svakom dijelu grada,” istakla je zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić.

Gradska uprava i u narednom periodu nastaviće sa ozelenjavanjem parkovske površine na cijeloj ovoj urbanističkoj parceli.

“Osim ove parkovske površine, naša namjera je da uredimo cijelu parcelu i dobijemo jedan zaista veliki park, kakav Stari aerodrom i Podgorica zaslužuju,” zaključila je zamjenica Vujačić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR