10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završena prva faza: Pogledajte kako sada izgleda dio Bulevara Sv. Petra Cetinjskog

Podgorica

Tag Video
Comments 1

Završena prva faza: Pogledajte kako sada izgleda dio Bulevara Sv. Petra Cetinjskog

Autor: Antena M

  • Viber

Završena je prva faza rekonstrukcije Bulevara Sv. Petra Cetinjskog. Za rekonstrukcije, u dijelu od mosta na Ribnici do mosta Blaža Jovanovića, izdvojeno je preko 160.000 eura.

"Bulevar Sv. Petra Cetinjskog predstavlja glavnu saobraćajnicu glavnog grada Crne Gore. Imamo priliku da konstatujemo da smo uspješno priveli kraju prvu fazu rekonstrukcije te saobraćajnice, dužine preko 600 metara, na potezu između dva mosta, mosta na Ribnici i mosta Blaža Jovanovića. Investicija vrijedna preko 160.000 eura. Samo prva faza je završena, pošto nam je namjera da u potpunosti rekonstruišemo ovaj Bulevar. Zahvalio bih se privrednom društvu ‘’Putevi’’ koji su po nepovoljnim vremenskim uslovima, odnosno vrlo visokim temperaturama u Podgorici na najbolji način odgovorili ovom izazovu, kako to inače biva kad su oni u pitanju. Značajan doprinos ovoj rekonstrukciji dale su kolege iz preduzeća Zelenilo, Komunalne usluge i Čistoća. Ovo je još jedan lijep primjer timskog rada, ovo pokazuje šta se dešava kada ljudi koji vole Podgoricu i koji su motivisani da rade udruže snage", saopštio je Vuković.

Vuković je kazao da se radovi na preostalom dijelu najprometnije saobraćajnice, Bulevara Sv. Petra Cetinjskog nastavljuju tokom naredne neđelje.

"Nastavljamo dalje prema Ministarstvu unutrašnjih poslova, sve do Bulevara Džordža Vašingtona. Mislim da će naši sugrađani koji u ogromnom broju koriste ovu saobraćajnicu biti veoma zadovoljni", najavio je Vuković.

Direktor Privrednog društva ‘’Putevi’’ Radenko Bulatović, saopštio je da je sanacija prve faze Bulevara Sv. Petra Cetinjskog obuhvatala preko 8.500 kvadratnih metara i da je trajala devet radnih dana.

"Kao što smo najavili završili smo sanaciju prvog dijela Bulevara Sv. Petra Cetinjskog od mosta na Ribnici do mosta Blaža Jovanovića. Sanirali smo u dužini od 600 metara, četiri saobraćajne trake, preko 8.500 kvadratnih metara, zamijenili smo oštećeni asfaltni kolovoz, pripremili podlogu za asfaltiranje, rekonstruisali slivničke rešetke, odradili gazeći sloj AB11, iscrtali horizontalnu signalizaciju. Radovi su trajali devet radnih dana, vrijednost je 160.000 eura", kazao je Bulatović.

Pogledajte kako sada izgleda Bulevar:

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

moral

Oprali ga i pojačali signalizaciju. Još koji dan ćete i promjenu svijetla na semaforu proglašavati uspjehom.