16 °

max 22 ° / min 15 °

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

20° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte kako će izgledati park u okviru SC Morača, uskoro počinju radovi

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Pogledajte kako će izgledati park u okviru SC Morača, uskoro počinju radovi

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Uskoro počinje uređenje i ozelenjavanje parka u okviru SC “Morača” i na taj način, nakon nedavne rekonstrukcije poligona za mali fubal i odbojku, Glavni grad zaokružuje priču o uređenju kompleksa SC “Morača”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kako je navedeno, radovi bi prema planu trebalo da budu završeni do kraja godine, a Podgorica će dobiti još jednu uređenu zelenu oazu u srca grada namijenjenu za odmor i rekreaciju svih generacija naših građana. 

"Rekonstrukcija i dopuna postojeće parkovske površine obuhvataće ozelenjavanje i dopunu sadržaja. U centalnom dijelu ovog parka biće izgrađen ljetnjikovac odnosno nadrstešnica modernog dizajna namijena za jogu i miran odmor. Prostor za sjedenje biće izgrađen na podlozi od dekinga, dok će nove pješačke staze biti nasute rizlom. Kako se radi o terenu koji je većim dijelom pod nagibom, biće izvršeno njegovo terasiranje, a prostor će biti ozelenjen gustim sklopom maslina i čempresa", navedeno je u saopštenju. 

Ulaz iz Ulice Ivana Milutinovića biće oplemenjen špalirom od čempresa i živom ogradom, dok će kompletan prostor biti opremljen savremenim parkovskim mobilijarom – klupama, ležaljkama i korpama za otpatke i pokriven sistemom za navodnjavanje.

Postojeće staze biće očišćenje i prilagođene novim sadržajima, dok će postojeći biljni fond, koji je dobre vitalnosti i kondicije, uz primjenu neophodnih mjera njege, biti  zadržan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR