15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ovako sada izgleda Stadion malih sportova u Podgorici

Podgorica

Comments 0

Ovako sada izgleda Stadion malih sportova u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik države Milo Đukanović i gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković otvorili su Stadion malih sportova u čiju rekonstrukciju je Glavni grad uložio 520.000 eura.

Stadion malih sportova dobio je košarkaški teren koji nosi naziv po dugogodišnjem uspješnom igraču i treneru Budućnosti Goranu Poliju Bojaniću, kao i teren za fudbal i tribinu sa 2.500 mjesta.

„Ovo je poseban trenutak zbog toga što je poslije gotovo pola vijeka ovaj kultni Stadion malih sportova, mjesto za koje je svaki Podgoričanin posebno vezan, zasijao punim sjajem i konačno izgleda onako kako je davno trebao da izgleda. U ovu investiciju Glavni grad je uložio 520.000 eura, zahvaljujući tome mi u samom srcu grada imamo jedan multifunkcionalni objekat koji ima teren za fudbal, teren za košarku, ugostiteljski objekat i tribine sa oko 2.5000 mjesta”, poručio je Vuković.

Vuković se zahvalio Fudbalskom savezu Crne Gore na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem koji, kao što je to činio dok je bio aktivan fudbaler, i sada u ulozi predsjednika Fudbalskog saveza, čini sve što je u njegovoj moći da pomogne našu Podgoricu i našu Crnu Goru, a zahvaljujući tome Glavni grad je dobio značajn dio sportske opreme kojom je zaokružena ova vrijedna investicija.

''U poslednje dvije godine bilo je puno važnih trenutaka, koje smo moji saradnici i ja prošli, puno važnih projekata koje smo završili, čija je realizacija otpočeta, moglo bi se reći da neki od njih imaju istorijski karakter, poput Sistema za prečišćavanje, otpadnih voda, novi vrtići, nove škole i parkov, ali ova emociju koju trenutno osjećam je nešto sa čim se ništa ne može porediti, jer svi znamo šta ovo mjesto znači za Podgoricu”, naglasio je Vuković dodajući da se na ovaj način vraća dug svim sportistima koji su godinama i decenijama unazad činili da ovo mjesto živi, koji su upravo na Stadionu malih sportova napravili prve sportske korake i krenuli na put koji je značio slavu za Podgoricu i Crnu Gore širom Evrope i širom svijeta.

“Na ovaj način stvaramo jako dobre pretpostavke da se na ovom mjestu rode neki budući asovi, fudbalski, košarkaški, zašto ne i u boksu, ženskom rukometu da nastave tu slavnu sportsku tradiciju našeg lijepog grada. Takođe ova noć je posebna što ćemo iskoristiti priliku da vratimo dug i učinimo vječnu uspomenu na jednog čovjeka koji je Podgorici i našoj Budućnosti mnogo dao a čije ime je vezano upravo za ovaj teren odnosno čuveni poligon, a to je Goran Poli Bojanić, čije će ime od večeras nositi ovaj košarkaški teren'' saopštio je gradonačelnik Vuković i tom prilikom se zahvalio porodici Bojanić, kao i kolegama iz Agencije za izgradnju i razvoj, Agencije za stanovanje i Zelenilu koji su prethodnih mjeseci vrijedno radili na rekonstrukciji kultnog sportskog mjesta.

Pogledajte kako sada izgleda: 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR