7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica dobila još jedan kružni tok

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Podgorica dobila još jedan kružni tok

Autor: Antena M

  • Viber

Završena je izgradnja kružne raskrsnice ulica Meše Selimovića i Blaža Jovanovića u Podgorici u blokovima V i VI, koju je danas obišao gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, zajedno sa saradnicima.

Direktor Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice Srđan Raičević izrazio je zadovoljstvo što sa građanima Bloka V i Bloka VI prisustvuje završetku još jedne značajne  saobraćajnice, odnosno  kružnog toka koji će prije svega poboljšati bezbjednost saobraćaja, a istovremeno i ovaj dio grada učiniti ljepšim i atraktivnijim za život, saopšteno je iz PG biroa.

"Ova investicija Glavnog grada i Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice iznosila je oko 290.000 eura i koristim priliku da izrazim zahvalnost izvođaču radova firmi Metaluplast koja je u rekordnom roku završila  sve radove na ovoj veoma zahtjevnoj kružnoj raskrsnici", istakao je Raičević.

On je podsjetio da je rok za izvođenje radova bio 90 dana, a da je izvođač radova čitav posao završio za manje od mjesec dana.

"Ovo je samo još jedan doprinos Glavnog grada uređenju saobraćajnica koje su predstavljale uska grla i problem za sve učesnike u saobraćaju", naglasio je Raičević i podsjetio da je Glavni grad prije nekoliko mjeseci završio kompletnu rekonstrukciju Ulice Meše Selimovića, kao i Ulice Đoka Miraševića, čime je ovaj dio grada,kako je navedeno, uz novosagrađeni kružni, dobio moderan saobraćajni prsten na zadovoljstvo građana Bloka V i Bloka VI, kao i svih građana Podgorice.

Srećko Lješević ispred kompanije ''Metaluplast" kazao je da su radovi završeni u rekordnom roku, te da je uređen vodovod, atmosferska kanalizacija, rekonstruisana je postojeća fekalna kanalizacija, postavljeni su novi ivičnjaci, trotoari, th kanalizacija kao i javna rasvjeta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR