2 °

max 11 ° / min 0 °

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

12° / 1°

Četvrtak

03.12.

12° / 8°

Petak

04.12.

13° / 8°

Subota

05.12.

14° / 10°

Nedjelja

06.12.

15° / 11°

Ponedjeljak

07.12.

12° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: Uređen prostor za prodaju upotrebljavane robe na Ćemovskom polju

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorica: Uređen prostor za prodaju upotrebljavane robe na Ćemovskom polju

„Tržnice i pijace“d.o.o. Podgorica u saradnji sa Glavnim gradom Podgorica uređuju prostor u okviru Stočne pijace na Ćemovskom polju, koji se koristi za prodaju upotrebljavane robe, saopšteno je iz PG biroa.

"U tu svrhu gradsko preduzeće Putevi asfaltiralo je zemljani dio pijace površine 8.800 m², napravljen je upojni bunar i sprovedena atmosferska kanalizacija. Vrijednost navedenih radova je oko 148. 000 eura. Takođe, planirana je i izgradnja kancelarije za zapošljene, dodatnih toaleta, a u jednom dijelu i betonskog zida. Ove radove će izvoditi Agencija za stanovanje doo Podgorica. Vrijednost ugovorenih radova je 75.812 eura, a ukoliko vremenske prilike dozvole, radovi će početi naredne sedmice. 

Uporedo sa ovim radovima, „Tržnice i pijace“ će sprovesti javnu nabavku za izradu tezgi, procijenjene vrijednosti 51.000 eura, koje ćemo davati u zakup na godišnjem nivou. Sa zakupcima će biti zaključeni ugovori o zakupu do kraja kalendarske godine. Ukoliko nemaju zaključene ugovore o zakupu, zainteresovani prodavci prodajno mjesto mogu zakupiti i na dnevnom nivou, s tim da u tom slučaju nemaju unaprijed garantovano mjesto i obezbijeđenu tezgu.

Cilj je da stvorimo bolje uslove kako prodavcima za rad, tako i kupcima koji dolaze na pijacu. Ujedno, uređenjem ovog prostora povećaćemo i kapacitete za davanje u zakup prodajnih mjesta.

Formiranje pijace upotrebljavane robe se pokazalo kao dobar potez, jer je karakteriše dobra ponuda i veliki broj kupaca koji redovno dolaze", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR