4 °

max 15 ° / min 0 °

Četvrtak

26.11.

15° / 0°

Petak

27.11.

16° / 1°

Subota

28.11.

15° / 1°

Nedjelja

29.11.

13° / 6°

Ponedjeljak

30.11.

10° / 3°

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

11° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Punionica za električne automobile u centru Podgorice od danas u funkciji

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Punionica za električne automobile u centru Podgorice od danas u funkciji

Javna punionica za električne automobile u Ulici Vuka Karadžića danas je predata na upotrebu građanima i posjetiocima Podgorice.

Ovo je peto po redu javno parkiralište u Podgorci sa dostupnom instalacijom ovog tipa koja pruža mogućnost svim korisnicima električnih automobila da koriste punionicu, a u prvoj godini punjenje e-automobila biće besplatno.

Ovaj projekat je realizovan po osnovu ugovora o donaciji sa firmom Venntour (Tesla Club Montenegro) koji su obezbijedili punjač za vozila na električni pogon.

"Podsjećamo da je Podgorica prošle godine dobila prvu punionicu za električne automobile koja je postavljena na uglu Vučedolske i Njegoševe ulice, kroz partnerstvo UNDP-a, MORT-a i Glavnog grada, a nakon toga i duplu punionicu u etažnoj garaži iza zgrade „Maša“.

Na ovaj način Glavni grad je nastavio da razvija koncept pametnog grada, svjestan da je upotreba električnih vozila poželjna imajući u vidu da oni nude brojne prednosti – manje zagađenje, smanjenje emisije CO2, smanjenje nivoa buke, povećanje energetske efikasnosti i nezavisnost od fosilnih goriva", saopšteno je iz Glavnog grada.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR