9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Plaža u Rogamima uskoro će biti potpuno adaptirana i opremljena novim sadržajima

Izvor: PG Biro

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Plaža u Rogamima uskoro će biti potpuno adaptirana i opremljena novim sadržajima

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, sa saradnicima i predstavnicima kompanije Bemax, danas je obišao uređenje plaže ispod vijadukta u Rogamima koje se realizuje u okviru projekta Mikro 020. 

Kako se navodi, riječ je o donaciji navedene kompanije Glavnom gradu čiji su najodgovorniji predstavnici izrazili želju, uzimajući u obzir da je navedena lokacija popularna izletnička zona građana Podgorice, da u potpunosti učestvuju u njenoj adaptaciji i modernizaciji. 

Gradonačelnik Vuković je tom prilikom istakao da će Podgoričanima uskoro na upotrebu biti predato omiljeno izletište i kupalište u novom ruhu.  

"U pitanju je investicija koju realizuje kompanija Bemax kao poklon Glavnom gradu jer je tokom rekonstrukcije starog puta prema Danilovgradu ovdje bila lagerovana izvjesna količina građevinskog materijala, a sve to je privuklo pažnju mještana i tada su društveno odgovorni ljudi iz kompanije Bemax, obećali da će plažu vratiti u prvobitno stanje.

Dodatno, zahvaljujući investiciji koja premašuje 200.000 eura u narednih nekoliko mjeseci na ovom mjestu dobićemo najljepšu plažu u Podgorici", saopštio je Vuković i zahvalio kompaniji Bemax na  ovoj vrijednoj donaciji, podsjećajući da je u Pipere tokom ove godine uloženo preko pola miliona eura. 

"Ovo je samo dio priče koja se dešava na teritoriji ove tri mjesne zajednice koje se nalaze u Piperima, jer smo tokom ove godine na ovom području investirali preko pola miliona eura. U rekonstrukciju putne infrastrukture uložili smo 240.000 eura, nešto preko 80.000 eura u novu rasvjetu i 210.000 eura u izgradnju nove vodovodne mreže za sela Gole strane i Velje brdo", naglasio je gradonačelnik i podsjetio da je u međuvremenu Pričelje dobilo najmoderniji sportski poligon u gradu. 

"Sva ova priča počinje i završava se rekonstrukcijom starog puta prema Danilovgradu i smatram da, kad su Piperi u pitanju, da smo imali jednu godinu za ponos i iskreno se nadam da će finansijska situacija i naredne godine omogućiti da nastavimo istim tempom", zaključio je Vuković i zahvalio mještanima te mjesne zajednice na sugestijama i strpljenju prilikom radova. 

Predstavnica kompanije Bemax Jovana Vuksanović istakla je da je adaptacija javne površine ispod vijadukta Rogami donacija kompanije Bemax Glavnom gradu u vrijednosti od oko 200.000 eura, dodajući da su radovi počeli u oktobru, a rok za završetak je april naredne godine.

"Radovi se izvode prema idejnom rješenju firme Arhitektonski atelje iz Podgorice u  okviru kojeg je predviđena izgradnja parking zone ispod samog vijadukta, pristupnog puta do plaže kao i roštiljnjica, a betonski zidovi i roštiljnice biće obloženi kamenim oblucima", istakla je Vuksanović.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je kompanije Bemax dio ovog projekta i naglasila da je ovo nije jedina donacija te kompanije, i da će ih sigurno biti i u narednom periodu, dodajući da će Bemax nastaviti da i u narednom periodu sve poslove obavlja na profesionalan, odgovoran i kvalitetan način.  

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR