14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog prinudne obustave video nadzora, igrališta na teritoriji Podgorice ponovo na meti vandala

Podgorica

Comments 1

Zbog prinudne obustave video nadzora, igrališta na teritoriji Podgorice ponovo na meti vandala

Autor: Antena M

  • Viber

Po prijavi NVO MANS, Glavni grad je bio prinuđen da privremeno obustavi snimanje javnih površina prethodno omogućeno zahvaljujući instalaciji sistema video nadzora, a sa ciljem suzbijanja sve češćih pojava otuđenja i devastacije imovine Glavnog grada, posebno parkovskog mobilijara i dječijih igrališta, saopšteno je iz Glavnog grada.

"Kao posljedica toga, upravo onako kako smo pretpostavljali i na vrijeme upozorili, posljednjih dana i sedmica zabilježeni su brojni primjeri vandalizma na tek uređenim igralištima i parkovima. Posljednji takav primjer desio se na igralištu iza zgrade ‘'Simpo'’  koje je uređeno tokom septembra mjeseca, a za čiju je rekonstrukciju izdvojeno preko 59.000 eura.

Dok čekamo izjašnjenje Agencije za zaštitu ličnih podataka, koristimo priliku da zahvalimo NVO MANS na tome što će, umjesto u izgradnju novih dječijih igralista, novac poreskih obveznika po ko zna koji put biti utrošen na popravku postojećih", navode u saopštenju.

Apeluju na sve građane da se odgovorno odnose prema javnim gradskim površinama, a svi oni koji primijete nesavjesno ponašanje pojedinaca koji na bilo koji način ugrožavaju vizuelni i funkcionalni efekat javnih zelenih površina, da takvo ponašanje prijave Upravi policije ili Komunalnoj inspekciji.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Monica Bellucci

Jest,bravo MANS!!! Nek ne snimaju ,jer sad mozemo uzivat u vutri i unsafe sexu po parkova!!!A ni "animalac" vise nije tako strasna stvar;) A razni sajko-likovi ce se "pobrinut" za mobilijar!!!