9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izbor sportiste godine neće se održati zbog koronavirusa, sredstva preusmjerena u humanitarne svrhe

Podgorica

Comments 0

Izbor sportiste godine neće se održati zbog koronavirusa, sredstva preusmjerena u humanitarne svrhe

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Tradicionalna manifestacija koju organizuje Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada "Izbor sportiste Podgorice" planirana za kraj decembra neće se održati zbog pandemije virusa Covid 19, saopšteno je iz PG biroa.

"Većina zvaničnih sportskih takmičenja u Evropi i svijetu su otkazana zbog pandemije, samim tim našim sportistima nije bilo omogućeno da učestvuju na njima.

Takođe, veliki broj domaćih takmičenja nije održan, pa bismo u neravnopravan položaj doveli većinu sportista i sportskih kolektiva. Zbog toga smo, nažalost, odlučili da manifestaciju, koja je ove godine trebalo da se održi 27. put, otkažemo i predviđeni novac za organizaciju ove manifestacije usmjerimo onima kojima je svakako potrebniji", istakao je Miloš Antić, pomoćnik sekretarke za kulturu i sport Glavnog grada. 

Planirana sredstva u Budžetu Glavnog grada za ovu programsku aktivnost biće usmjerena kao pomoć za nabavku rekvizita za nastavu fizičkog vaspitanja, kao i aparata i pomagala JU Resursni centar za djecu i mlade u Podgorici, JU Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje „1. Jun“, JU Zavod „Komanski most“ i Dječija bolnica u Podgorici. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR