16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pola decenije rada Sektora za tretman zavisnica u Javnoj ustanovi Kakaricka gora

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Pola decenije rada Sektora za tretman zavisnica u Javnoj ustanovi Kakaricka gora

Autor: Antena M

  • Viber

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica obilježava pet godina postojanja i uspješnog rada Sektora za tretman zavisnica.

Kako se navodi u saopštenju, tim povodom realizovana je prezentacija rada Sektora u multimedijalnoj Sali KIC-a "Budo Tomović" i tom prilikom prisutnima su se obratili: direktorica Javne ustanove Dijana Milošević, pomoćnica direktorice Ivana Raščanin-Radičević i članovi stručnog tima dr Borislav Mitrić i Ivana Tiodorović.

Na prezentaciji rada istaknut je značaj osnivanja Sektora za tretman zavisnica, kao i postignuti rezultati.

Direktorica Javne ustanove, Dijana Milošević, govorila je o aktivnostima koje su planirane povodom obilježavanja jubileja, ističući da su na teritoriji Glavnog grada postavljeni bilbordi sa porukama podrške bivših klijentkinja zavisnicama koje su još u problemu zavisnosti.

Takođe, istakla je zahvalnost medjima za podršku koju pružaju ne samo radu Javne ustanove, već i životima zavisnika i zavisnica u oporavku.

Na prezentaciji rada pomoćnica direktorice Ivana Raščanin-Radičević predstavila je proces izgradnje Sektora, kao i sadržaje koji čine rehabilitacioni proces u Javnoj ustanovi.

"Stručna lica su govorila na temu specifičnosti rada sa zavisnicama i ukazali da žene koje su u problemu se teže odlučuju za tretman, ali da kada donesu odluku pokazuju izuzetnu istrajnost.

Istaknut je i značaj podrške porodice i društva upravo u trenutcima kad treba da se donese odluka", navodi se u saopštenju ove ustanove.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR