11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte snimak iz drona: Završena rekonstrukcija Bulevara Ivana Crnojevića

Izvor: PG Biro

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Pogledajte snimak iz drona: Završena rekonstrukcija Bulevara Ivana Crnojevića

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, sa saradnicima, danas je obišao završne radove rekonstrukcije Bulevara Ivana Crnojevića u koju je uloženo oko 500.000 eura.

Tom prilikom Vuković je saopštio da su Putevi kvalitetno odradili i ovaj važan posao, čime je jedna on najprometnijih saobraćajnica u centru Podgorice, dobila potpuno novi izgled, saopšteno je iz Glavnog grada. 

"Poznato je da se Bulevar Ivana Crnojevića godinama unazad nalazio u izuzetno lošem stanju, a prepoznajući to kao jedan od prioriteta u oblasti putne infrastrukture, odlučili smo da ga ove godine kompletno saniramo", istakao je Vuković, podsjećajući da je nedavno završen prvi dio posla, a da su radovi na potezu od Beogradske ulice do Bulevara Stanka Dragojevića, u dužini od 500 metara, završeni sinoć. 

"Kompletna trasa je duga 1.120 metara a vrijednost projekta iznosi oko 500.000 eura.

Osim Puteva, koji su iznijeli najveći teret posla na ovoj saobraćajnici su bile angažovane i kolege iz Komunalnih usluga, Zelenila, Agencije za stanovanje i Čistoće, a njihov kolektivni napor je učinio da dobijemo još jednu lijepu i funkcionalnu saobraćajnicu", saopštio je gradonačelnik.

On je zahvalio građanima na strpljenju i najavio da već iduće sedmice Putevi počinju sanaciju Bulevara Mihaila Lalića.

Direktor gradskog preduzeća Putevi Radenko Bulatović izrazio je zadovoljstvo zbog uspješno završenog posla u kratkom roku.

"U prvoj fazi smo sanirali preko 10.000 m2 asfaltnog kolovoza i djelmično trotorarske površine, a tokom druge faze na potezu od Beogradske ulice do Bulevara Stanka Dragojevića izvedeni su radovi u dužini od 550 metara i 12.000 m2 asfaltnog kolovoza i detaljno je uređena trotoarska površina.

Radovi su obuhvatili uklanjanje oštećenog kolovoza, pripremu podloge za asfaltiranje, ugradnju novih slivničkih rešetki, nivelaciju fekalne kanalizacije, iscrtavanje horizontalne i ugradnju vertikale signalizacije, kao i zaštittnih “P” elemenata na trotoaru", saopštio je Bulatović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR