10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Formirana Komisija za predstavke i prigovore iz reda članova Savjeta RTV Podgorica

Podgorica

Comments 0

Formirana Komisija za predstavke i prigovore iz reda članova Savjeta RTV Podgorica

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Sedma sjednica Savjeta lokalnog javnog emitera Radio televizije Podgorica održana je danas u zgradi Skupštine Glavnog grada.

Kako je saopšteno, članovi Savjeta donijeli su odluku o formiranju Komisije za predstavke i prigovore iz reda članova Savjeta RTV Podgorica koju čine Dragana Tripković, Božidar Jaredić i Amer Ramusović.

"Zadatak Komisije je da prati poštovanje programskih principa Društva, razmatra predstavke i prigovore gledalaca i slušalaca, daje mišljenja i inicijative Savjetu i vrši druge poslove u skladu sa aktima Savjeta", navodi se u saopštenju.

Pored toga, kako dodaju, na današnjoj sjednici razmatran je i izvještaj o dosadašnjem radu Gradskog radija i analiziran programski sadržaj i smjernice za buduću RTV Podgorica.

Predstavljajući izvještaj o dosadašnjem radu, urednica Gradskog radija Adrijana Bošković je naglasila da je radio za kratko vrijeme napravio zapažen rezultat imajući u vidu da je program počeo sredinom decembra i da je tada na radiju emitovana jedna emisija.

“Danas, tri mjeseca kasnije na Gradskom radiju se emituje jutarnji program, dvije informativne emisije (Centralni dnevnik), vijesti, autorska emisija ”Znam da znaš", kao i “Kastrastrofa kulturni kastig” - nova emisija u saradnji sa Narodnom bibliotekom “Radosav Ljumović”, istakala je Bošković najavljujući četiri nove emisije koje će emitovati dnevni i noćni program kroz informativne, političke, sportske i kulturne teme.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR