10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Discount day na zelenim pijacama u Podgorici

Podgorica

Comments 0

Discount day na zelenim pijacama u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

Dio zakupaca sa zelenih pijaca Pobrežje, Bazar i Forum, u saradnji sa privrednim društvom "Tržnice i pijace" od naredne nedjelje organizovaće "Discount day" na način što će svake nedjelje, po jedan dan, dio zakupaca će odobravati popust na cjelokupni asortiman ili na pojedine proizvode u iznosu do 20%. “Discount day” će na zelenoj pijaci “Pobrežje” biti utorkom, na pijaci “Bazar” srijedom, a četvrtkom u tržnici “Forum”.

“Discount day” počinje u utorak 6. aprila na zelenoj pijaci “Pobrežje” i prema rasporedu će se dalje nastaviti po pijacama, do kraja mjeseca aprila tokom kojeg obilježavamo i međunarodni dan zdravlja, pa i ovom akcijom želimo da podsjetimo koliko je za očuvanje zdravlja važna pravilna ishrana, posebno u doba pandemije koje trenutno živimo.

Učešće su do sada potvrdili prodavci voća, povrća, sireva, cvijeća, kolači, domaća piletina, domaći suhomesnati proizvodi, a cilj ovog projekta jeste promocija pijace, vraćanje kupaca na pijacu i tokom radnih dana, a ujedno i da se pokaže zahvalnost stalnim kupcima koji cijene kvalitet i mogućnost raznovrsnog izbora proizvoda koji se nudi na podgoričkim pijacama.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR