9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Glavni grad: Stočna pijaca i buvljak od ponedjeljka zatvoreni

Podgorica

Comments 0

Glavni grad: Stočna pijaca i buvljak od ponedjeljka zatvoreni

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

"Tržnice i pijace" će od ponedjeljka 12. aprila privremeno zatvoriti Stočnu pijacu i Pijacu upotrebljavane robe-buvljaka u Podgorici, u cilju sprječavanja širenja zaraze virusom Covid-19, a shodno preporukama Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove, saopšteno je iz Glavnog grada.

"Ova odluka je donjeta imajući u vidu da tokom vikenda veliki broj građana posjećuje ovu pijacu, što je posebno izraženo sada kada su vremenske prilike povoljne, donijeta je ovakva odluka, jer je zdravlje građana Podgorice na prvom mjestu". 

Podsjećaju da su "Trznice i pijace" DOO u proteklih više od godinu dana, od početka epidemije, dale veliki doprinos u ovoj borbi i primjer su drugima, što, kako dalje navode, stalno konstatuju brojni inspekcijski organi koji svakodnevno obilaze pijačne objekte.

"Svjesni činjenice da u svim našim objektima svakodnevno boravi veliki broj ljudi, proces rada smo organizovali na način da se svaki građanin koji posjeti pijacu osjeća bezbjedno.

Stoga PIijaca upotrebljavane robe i Stočna pijaca neće raditi do daljnjeg, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana, dok zelene pijace "Pobrežje", "Bazar", "Forum", Kamionska pijaca i pijaca u Tuzima rade uobičajeno".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR