15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otkazane manifestacije u Podgorici: Mjere IJZ nemoguće sprovesti

Podgorica

Comments 1

Otkazane manifestacije u Podgorici: Mjere IJZ nemoguće sprovesti

Autor: Antena M

  • Viber

Manifestacija “Ajmo na Moraču”, koja je otvorena prethodne sedmice na Sastavcima, prekida se jer na mjestu održavanja nije moguće sprovoditi kontrolu o posjedovanju kovid potvrde, kazala je direktorica Turističke organizacije Podgorica Irena Rogošić. Takvu naredbu je, navodi ona za Gradski radio, donio Institut za javno zdravlje.

Manifestacija, koja je trebalo da kraje do sredine mjeseca, pokrenuta je u cilju oživljavanja gradskih plaža i promocije bogatog vodenog potencijala grada. U podgoričkoj TO su, kažu, bili zadovoljni posjetom.

“Manifestacija je trebalo da se nastavi već sljedeće srijede sa bogatim kulturnim programom i sportsko-rekreativnim aktivnostima sa kojim smo i otpočeli — vožnja kajakom i spuštanje gumama niz Moraču. Ali, nažalost, jutros smo dobili informaciju da moramo da obustavimo sve aktivnosti budući da na mjestu na kojem se odvija, a to su Sastavci, nijesmo u mogućnosti da kontrolišemo da li svi posjetioci posjeduju nacionalnu kovid potvrdu”, kazala je Rogošić.

Naglašava da su se mjere poštovale, da nije bilo primjedbi, a da je moguće da manifestacija bude nastavljena krajem mjeseca.

“Bez obzira na to, ja bih pozvala sve naše sugrađane i posjetioce da se spuste na naše rijeke, pronađu osvježenje i uživaju u sportsko-rekreativnim aktivnostima, koje organizuje NVO ,,Divlja avantura” i sportsko društvo “Kajak sport” iz Podgorice”, poručila je Rogošić.

Odlukom Instituta za javno zdravlje biće otkazane i sve druge manifestacije u okviru kojih nije moguće kontrolisati nacionalne kovid potvrde.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Branka

A IJZ ne zabranjuje okupljanje u crkvama. Tamo se "ubiše" od skeniranja potvrda i poštovanja mjera.