17 °

max 17 ° / min 12 °

Subota

02.12.

17° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 6°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

8° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 6°

Petak

08.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica je uz Ljubljanu

Podgorica

Comments 0

Podgorica je uz Ljubljanu

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom nevremena koje poslednjih nekoliko dana pogađa jugoistok Evrope izazivajući poplave, a na području Slovenije pored materijalnih razaranja i gubitak ljudskih života, predsjednica Skupštine Jelena Borovinić Bojović uputila je izraze solidarnosti i podrške svim koji su se našli na udaru prirodne nepogode, saopšteno je iz Glavnog grada.

"U ime Skupštine Glavnog grada i u svoje lično ime izražavam žaljenje prvenstveno zbog gubitaka ljudskih života, ali i zbog ogromnih materijalnih šteta izazvanih jakim elementarnim nepogodama. Skupština Glavnog grada stoji na raspolaganju da u okvirima svojih mogućnosti pruži podršku pogođenim lokalnim samoupravama Slovenije, ali i susjednih zemalja.

Podgorica visoko vrednuje blisku saradnju koju sa Ljubljanom ostvaruje u kontinuitetu u oblasti urbanog razvoja, i zato nam je posebno stalo da u slovenačkoj prestonici znaju da je u ovom teškom trenutku Podgorica uz njih i da smo spremni da promptno reagujemo i uputimo svaku vrstu pomoći koja bude potrebna", poručila je Borovinić Bojović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR