8 °

max 16 ° / min 8 °

Ponedjeljak

26.02.

16° / 8°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

17° / 12°

Petak

01.03.

16° / 11°

Subota

02.03.

13° / 11°

Nedjelja

03.03.

13° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorički pazar opet u gradu; Bogat program na više lokacija

Izvor: Podgorica.me

Podgorica

Comments 0

Podgorički pazar opet u gradu; Bogat program na više lokacija

Izvor: podgorica.me

Autor: Antena M

  • Viber

Poslije dvogodišnje pauze, ponovo u gradu Podgorički pazar. Ova jedinstvena manifestacija donosi bogat i raznovrstan program, odnosno veliki broj aktivnosti počev od sjutra veče. Pazar će, sada već tradicionalno, otvoriti gradonačelnica Glavnog grada, aktiviranjem dekorativne rasvjete.

Ove godine, Podgorički Pazar biće organizovan na još dvije lokacije. Na Trgu Bećir-bega Osmanagića, posjetioci će imati priliku da uživaju u autentičnim etno zvucima i da istraže bogatstvo proizvoda karakterističnih za taj dio grada. Ovo je prilika da se doživi duh tradicije i da se podrže lokalni stvaraoci. Na pomenutoj lokaciji, 22. decembra biće koncert Tanje Šeter.

Za najmlađe posjetioce, Trg Svetog Petra Cetinjskog postaće epicentar zabave. Organizovan je specijalan program za djecu koji će ih razveseliti i učiniti ove trenutke nezaboravnim.

Na ove dvije lokacije Pazar će početi nešto kasnije.

Podgoričani i posjetioci će 17. decembra imati priliku da uživaju u nastupu Rada Šerbedžije, dok će 2024. godinu dočekati uz Kneza i bend. Repriza dočeka rezervisana je za Bana Nedovića. 

“Pazar će trajati preko 40 dana, odnosno do 15. januara, a bogat program koji smo osmislili rezultat je timskog i posvećenog rada. Cilj je bio da svi autori koji stvaraju na teritoriji glavnog grada i Crne Gore budu zastupljeni”, kazala je Ana Medigović, v.d. sekretarke Sekretarijata za kulturu.

“Na ovaj način je 64 privrednika/preduzetnika dobilo šansu za dodatnu zaradu, što bi značilo da je i to jedan od načina da podržimo privrednike u Podgorici. Privatnici koji su postavili panoramski točak i klizalište pokazali su dobru volju da podijele besplatne karte socijalno ugroženim kategorijama. Pojedina privredno odgovorna društva umjesto novčanih sredstava donirali su kućice, a o svim donacijama i finansijskom nalazu javnost će biti obavještena nakon završetka manifestacije”, kazao je Andrija Babović, v.d. sekretara Sekretarijata za komunalne poslove.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR