9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odbornici Demokrata u Bijelom Polju neće učestvovati u radu SO

Politika

Comments 0

Odbornici Demokrata u Bijelom Polju neće učestvovati u radu SO

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Odbornici Demokrata u Skupštini opštine Bijelo Polje na jučerašnjoj sjednici lokalnog parlamenta istakli su da neće učestvovati u daljem radu SO, odnosno da neće prisustvovati skupštinskim zasijedanjima, saopšteno je iz te stranke.

"Sve dok traju protesti i vaninstitucionalna borba ne treba davati legitimitet još jednoj zarobljenoj instituciji u državi, koja je okupirana od strane posljednjeg evropskog diktatora i DPS kriminalne hobotnice.

Posebno nismo željeli da učestvujemo na jučerašnjoj sjednici SO, gdje bi slušali praznoslovljenje i ode radosti kako institucije savršeno rade svoj posao, kako službe funkcionišu besprekorno, dok, nasuprot tome, imamo zvanične podatke koji govore da je Opština Bijelo Polje jedna od opština u kojima je životni standart najniži. Sa druge strane, Opština Bijelo Polje prednjači kada je trend raseljavanja u pitanju.

Danas, kada dajemo 100% svojih mogućnosti da osnažimo, ohrabrimo i omasovimo velike građanske, demokratske, nenasilne proteste i izborimo se za slobodnu Crnu Goru, zato što ne želimo i nećemo biti vjetar u leđa simulaciji demokratije sa predstavnicima režima", navode u saopštenju.

Kažu da je dosta bilo diktature.

"Dosta je bilo autokratije i despotije. Dosta je bilo straha, ucjena, poniženja, koverti, kupovine glasova i prekrajanja izborne volje građana. Većinska, građanska Crna Gora se budi. Zato, sad više nego ikada, moramo svi, svako prema svojoj moći, doprinjeti demokratskoj borbi za slobodu Crne Gore, kako bi je istrgnuli iz kandži organizovanih kriminalnih grupa.

Svi vidovi demokratske borbe su dobrodošli. Jedan vid borbe, ne isključuje drugi. Svako djelovanje opozicionih kolega, koje doprinosi padu kompletne izvršne vlasti, za nas je legitimno. Dakle, sada je najbitnije da smo zajedno na protestima, i da se svi skupa izborimo za dugo očekivanu slobodu, koja je sada više nego izvjesna", zaključuju u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR