11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP: Dogovor o sporazumu važan, energija se ne smije umanjiti

Izvor: Foto: SNP

Politika

Tag Gallery
Comments 0

SNP: Dogovor o sporazumu važan, energija se ne smije umanjiti

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

U Podgorici je danas održana sjednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore, na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u državi, sa posebnim osvrtom na proteste, saopšteno je iz partije. 

"SNP Crne Gore je od prvog dana protesta iskreno u ovom procesu, smatrajući da je u Crnoj Gori sazrelo vrijeme za promjenu vlasti i promjenu sistema vrijednosti koji je doveo do potpune podijeljenosti crnogorskog društva u svim segmentima. SNP smatra da je dogovor o sporazumu, svih opozicionih partija i organizatora protesta, značajan i važan.

Energija koja se pojavljivala minulih nedjelja se ničim ne smije umanjiti i stoga SNP poziva još jednom sve opozicione subjekte i predstavnike organizacionog odbora protesta, da koordiniraju i ubuduće sve aktivnosti", navodi se u saopštenju. 

Kako kažu, priča o promjenama se bliži kraju i vlastodršci su toga svjesni, zato je kod njih prisutna nervoza.

"Na sjednici Izvršnog odbora SNP CG razgovarano je i o jačanju i podizanju partijske infrastrukture SNP CG u susret svim dešavanjima koja će uslijediti uskoro. Izvršni odbor SNP CG naložio je svojim opštinskim organizacijama da dovrše poslove oko revitalizacije svih mjesnih odbora na teritoriji cijele Crne Gore.

Posebno je apostrofirana odgovornost pojedinih subjekata društvene zbilje u Crnoj Gori, odnosno državnih institucija koje u posljednje vrijeme nijesu dobro radile svoj posao. Ponašanje pripadnika MUP-a Crne Gore i njegovih čelnika prilikom nedavnih sportskih dešavanja, ruže sliku i odgovorni u tim institucijama moraju snositi konsekvence.

To isto važi i za Centralnu banku Crne Gore čiji su čelnici, takođe, doprinijeli opštoj konfuziji u sektoru finansija što je rezultiralo otkazima činovnicima zaposlenim u bankama i neregularnoj atmosferi u bankarskom sektoru.

Na sjednici Izvršnog odbora SNP CG govoreno je i o odgovornosti vojnog ministra, zbog situacije oko otkrivanja tovara droge na školskom brodu Jadran", dodaje se u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR