16 °

max 19 ° / min 7 °

Ponedjeljak

30.03.

19° / 7°

Utorak

31.03.

15° / 8°

Srijeda

01.04.

7° / 3°

Četvrtak

02.04.

11° / 2°

Petak

03.04.

14° / 4°

Subota

04.04.

15° / 8°

Nedjelja

05.04.

19° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorska u Budvi upozorila Carevića da su nužne promjene

Politika

Comments 2

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Crnogorska u Budvi upozorila Carevića da su nužne promjene

Opštinski odbor Crnogorske jednoglasno je usvojio odluku kojom se upozorava predsjednik Opštine Budva Marko Carević, koji vlast vrši saglasno koalicionom sporazumu sačinjenom između Crnogorske, Demokratske Crne Gore, DF-a i ostalih političkih subjekata, da u najkraćem mogućem roku vršenje izvršne vlasti u Opštini Budva prilagodi Zakonu o lokalnoj samoupravi, Statutu Opštine Budva, koalicionim sporazumu i programskim ciljevima svih konstituenata lokalne vlasti u Budvi. 

"Ukoliko predsjednik Opštine ne uzme u obzir upozorenje Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi, Crnogorska zadržava pravo preispitivanja koalicionog sporazuma, što za posledicu može imati uskraćivanje povjerenja i podrške gospodinu Careviću.

Opštinski odbor Crnogorske u Budvi je jednoglasan u odluci da ni po koju cijenu ne omogući da lokalnu vlast u Budvi ponovo vrše oni koje smo pobijedili 2016. Crnogorska nikada nije bila i nikada neće biti stranka korumpiranih ljudi", navodi se u saopštenju partije. 

Opštinski odbor Crnogorske ovlastio je Predsjedništvo budvanskog odbora da dalje postupa i odlučuje povodom ovog pitanja kako Predsjedništvo procijeni da treba.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

fahro

@Đoko Orlandić,vise ga ima na rts nego kod nas. Zalosno je sto kaljaju ime Crnogorska jer oni nemaju ama nista cak ni teoretski sa CG.

Đoko Orlandić

Ne treba da čudi ovakav stav lidera tzv Crnogoske - I Crnogorca i Srbina. On se ne skida sa TV ekrana u Beogradu, odkale su ga i poslali u CG. Neće ni po koju cijenu u koaliciju sa onima iz 2016 ali hoće i sa onima iz 1918, kao i onima 1941-1945 - Dražom i Pavlom. Jasno je zašto je doša' iz BGD.