11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ivančević: Doveli smo na vlast rigidnu šovinističku ekipu

Izvor: Foto: crnogorska.me

Politika

Comments 1

Ivančević: Doveli smo na vlast rigidnu šovinističku ekipu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

U najboljoj želji da naš grad postane turistička metropola Crne Gore i integralni dio svijeta, pomogli smo dolazak na vlast ljudi koji su se pokazali kao šovinisti jer su emitovali izjave i uvrede koje ne korenspondiraju s našim civilizacijskim krugom, izjavio je funkcioner Crnogorske Dragan Purko Ivančević, komentarišući to što ta partija više nije dio vladajuće koalicije u Budvi.

Crnogorska se zalagala za državu na principima ustavnog patriotizma, dok su u Budvi konkretno namjeravali da pokrenu pilot program s kojim bi grad postao turistička metropola, integralni dio Crne Gore i svijeta. Sve se to, kako kaže Ivančević za Novu M, izjalovilo, jer zahvaljujući aktuelnoj vlasti, grad nema ni minimum komunalnog reda, opština se nije pripremila za turističku valorizaciju i ne samo to:

"Mi smo tim našim pokušajem doveli na vlast jednu rigidnu šovinističku ekipu koja je promovišući šovinizam najrigidnijeg tipa, donijela i veliku količinu primitivizma i uvreda.

Vidjeli ste ovih dana, čuli ste razne izjave homofobične i ostale, koje ne korenspondiraju ljudima koji pripadaju ovom civilizacijskom krugu, a tu je i pokušaj da se u Budvi dešavaju manifestacije kao što je sabor trubača iz Guče, preko čega treba da dođe ikonografija i zabava koja treba da nam promoviše nestanak crnogorske države 1918. godine i slično", kazao je Ivančević.

Crnogorska nema dovoljno mandata da uskrati bilo kome povjerenje, ali očekuje da će najveći dio odbornika učiniti korake da bi se došlo do odluke o raspisivanju prijevremenih izbora.

"Mi sa tri odbornika nemamo dovoljno mandata da uskratimo bilo kome povjerenje ili da raspišemo izbore, ali očekujemo da će najveći dio odbornika a koji dijele slične ili iste vrijednosti kao i mi postupiti isto i da ćemo imati dovoljan broj mandata koji bi uskratili povjerenje ovoj aktuelnoj vlasti, koju sada personifikuju jedan predsjednik i jedan menadžer i šef kabineta i šest odbornika i da će se donijeti odluka o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora", ističe Ivančević.                                                                                                                                               

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Drsško

Au, i ti si Ivančević tamo, sa tim izdajnicima. Ko bi se to od tebe nadao... Vjerovatno su ti obećali med i mlijeko. Ne valja biti lakom čovjek, vidio si da su to sve prevaranti za ličnu korist, pa ako im upali kojim slučajem da se dokopaju vlasti - dobro je, a ako Ne, makar da se doživotno obezbij