21 °

max 23 ° / min 11 °

Srijeda

03.06.

23° / 11°

Četvrtak

04.06.

25° / 14°

Petak

05.06.

20° / 17°

Subota

06.06.

24° / 17°

Nedjelja

07.06.

26° / 17°

Ponedjeljak

08.06.

26° / 17°

Utorak

09.06.

27° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Tzv. humanisti misle da Crna Gora ni danas nije svoja, samostalna i nezavisna"

Politika

Comments 1

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

"Tzv. humanisti misle da Crna Gora ni danas nije svoja, samostalna i nezavisna"

Povodom dešavanja na sinoćnjem koncertu Vlada Georgijeva u Herceg Novom, oglasio se i Opštinski odbor DPS-a u tom gradu.

"Tzv. humanisti, na tzv. humanitarnom koncertu održanom u Herceg Novom, otvoreno su pokazali svim građanima Crne Gore što misle o njima i o Crnoj Gori. Tako su zapravo najbolje predstavili sebe. Logično bi bilo da se saopštenjem oglasio bilo ko iz Srbije, makar i Bećković Matija da viteški odbrani zemlju iz koje potiče. Zato u odsustvu istog, da se ne bi ćerali, a ćerat ćemo se ako bude trebalo, tzv. humanitarnim koncertom u Novom, Srbija više nije „tamo daleko“, nego sve dalje i dalje", navodi se u saopštenju.

Prema njihovim riječima, tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada se iz nje skupljaju prilozi i šalju van Crne Gore.

"Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada se u njoj ne plaća porez na tzv. humanitarne koncerte. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada humanitarni koncerti služe kao paravan za političke svrhe. Tzv. humanisti misle da je Crna Gora dobra samo kada ćuti. Tzv. humanisti misle da Crna Gora ni danas nije svoja, samostalna i nezavisna", kazali su iz OO.

Navode da su se na političkom skupu, koji se ne može održati van turističke sezone jer, kako kažu, ne bi imao ko da dođe, pokazali svi.

"Od prvih redova u kojima se ne zna ko je koga više cjelivao i đe, preko publike na prečac osvojene neodržanim promocijama Turističke organizacije i Opštine, pa do pjevača, dežurnog mrzitelja Crne Gore. O poslovnim vezama istog, Turističke organizacije koja se prepoznaje po promociji lica sa raspisane potjernice i Opštine kojom složno upravljaju ovi što se tobože svađaju, drugom prilikom", navode oni.

Pokazali su se, smatraju u OO DPS-a, i organizatori "tzv. turističke manifestacije „Trg od ćirilice“ u okviru koje je održan turističko-politički koncert, kao i niz drugih događaja koji imaju veze sa turizmom koliko i političke partije koje vode Herceg Novi sa demokratijom".

"Očekujemo da će svi zajedno biti prisutni na tzv. Svetostefanskom saboru na kojem će pored episkopa, zasigurno učešće uzeti i predstavnici političkih partija i Opštine Herceg Novi. Vjerujemo da će se dobro bratski iscjelivati, još bolje sakriti sve što znaju jedni o drugima, i da će ih na kraju, kada pućnu bijeli dim kao znak pomirenja, dočekati bakljada u duginim bojama istih onih koji su je priredili sinoć."

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Pa zasto se tako ponasaju i osjecaju zaluzni ste vi i vasi (nasi) politicki i zakonodavni djelatnici,svojom plasljivom ,kalkulantskom i nedoslednom djelatnoscu.Ili kuj ,ili se ne mrci ,rekli bi stari Crnogorci .Ili Njegos nema posla u plahe glavare .