8 °

max 12 ° / min 2 °

Subota

29.02.

12° / 2°

Nedjelja

01.03.

11° / 3°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

14° / 11°

Srijeda

04.03.

13° / 11°

Četvrtak

05.03.

15° / 8°

Petak

06.03.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Jednoglasna podrška Milu Đukanoviću za predsjednika DPS-a"

Politika

Comments 8

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

"Jednoglasna podrška Milu Đukanoviću za predsjednika DPS-a"

Danas je u Baru počeo niz sastanaka mjesnih odbora Opštinskog odbora DPS Bar kako bi se izvršilo predlaganje kandidata za predsjednika i potpredsjednike DPS-a , kandidata za članove Glavnog odbora DPS-a i delegata za VIII Kongres Partije, koji će biti održan 30. novembra 2019. godine, saopšteno je iz tog OO.

Kako su kazali, članovi Mjesnih odbora DPS-a u Baru, jednoglasno su dali punu podršku Milu Đukanoviću za predsjednika Partije.

"Predsjednik OO Dps Bar dr Dragoslav Tamanović članove mjesnih odbora upoznao je sa novom organizacionom strukturom Partije u Baru, na kojoj se radilo u protekla četiri mjeseca. Naveo je da su konstituisani novi saziv Izvršnog odbora od 23 člana, Opštinski odbor sa 91 članom i 45 mjesnih odbora sa mrežom od preko 900 članova", navodi se u saopštenju.

Istakao da je u narednom periodu očekuje da zajednička aktivnost bude uvećanje broja članova kroz stalnu komunikaciju sa građanima na terenu.

"Na sastancima je bilo riječi o investicijama na području mjesnih zajednica, odnosno o završenim projektima u skladu sa Akcionim planom za realizaciju investicija 2016-2020 godina. Danas je bila dobra prilika da se članovi mjesnih odbora bolje upoznaju sa projektima čija realizacija slijedi u narednom periodu, i iznesu svoje predloge za koje smatraju da trebaju biti realizovani", piše u saopštenju.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Vitinka

Niko nema komunikaciju sa gradjanima kao sto DPS ima to, i nije ni cudo onda sto se konstantno povecava broj ljudi koji su za dps.

oliver14

Milo je vrsan politicar, vizionar, covjek koji je donio nezavisnost Crnoj Gori i koji se za narod CG izborio i kao takav zasluzuje da bude i dalje na celu DPS-a.

Tommy_h

Naravno da ce svi da podrze izbor Djukanovica za predsjednika partije.