17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Nikšićanin zbog stvaranja kriminalne organizacije

Hronika

Comments 1

Uhapšen Nikšićanin zbog stvaranja kriminalne organizacije

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u nastavku akcije "Kargo", uhapšen je D.J. (37) iz Nikšića zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, saopšteno je iz Uprave policije.

"D.J. je, kako se sumnja, bio član kriminalne organizacije koja je formirana u cilju vršenja krivičnih djelaradi sticanja nezakonite dobiti, pri čemu je svaki član kriminalne organizacije imao unaprijed određeni zadatak, a djelovanje kriminalne organizacije planirano na duže vrijeme i sprovođeno na međunarodnom nivou. Ova kriminalna organizacija se duži vremenski period bavila međunarodnim krijumčarenjem opojnih droga", navedeno je u saopštenju.

Kako su kazali, D.J. je priveden Specijalnom državnom tužilaštvu i za njega je donijeto rješenje o zadržavanju do provoda nadležnom sudiji za istragu.

"Nakon privoda sudiji za istragu za D.J. je određen pritvor i on je sproveden u UIKS. U okviru akcije „Kargo“ službenci Uprave policije su u prethodnom periodu lišili slobode ukupno devet lica protiv kojih su Specijalnom državnom tužilšatvu podnijete krivične prijave zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije", piše u saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR