10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đurović osudio poruke iz manastira Podlastva, ne očekuje da će one izazvati krizu budvanske vlasti

Izvor: Foto: rtvbudva

Politika

Comments 1

Đurović osudio poruke iz manastira Podlastva, ne očekuje da će one izazvati krizu budvanske vlasti

Autor: Žarko Vujović

  • Viber

Predsjednik budvanskog odbora SDP-a Mihailo Đurović u izjavi za Antenu M osudio je poruke sa jučerašnjeg skupa u manastiru Podlastva.

''Bilo koji skup, pa makar i pod patronatom vjerske zajednice, sa kojeg se mogu čuti poruke negiranja teritorijalnog integriteta Crmne Gore, nije dobrodošao. Crna Gora mora biti dom svih bez obzira na vjeru, naciju ili političko opredjeljenje. Kada neko zloupotrijebi gostoprimstvo, uz ideje i poruke koje mogu udariti u temelje građanske Crne Gore, jasno je da nema dobru namjeru.

Poštujemo opredjeljenje svih, kao dio naših razlika, ali svako mora poštovati Crnu Goru, njen terirotijalni i svaki drugi integritet'', izjavio je Đurović, čija stranka nema odbornike, ali je njihova izborna lista sa URA-om dio vladajuće koalicije u Budvi.

Na pitanje da li očekuje, zbog poruka sa događaja čiju je organizaciju podržala Opština, krizu lokalne vlasti, Đurović je odgovorio odrečno.

''Ne vjerujem da će izazvati krizu, tim prije što smo iz istih centara nekoliko puta u protekle dvije-tri godine imali slična ''iskakanja''. Jasno je da su to poruke drugih centara, preko ovih lokalnih eksponenata. Zato ne vidim da će to nešto posebno ugroziti lokalnu vlast'', rekao je Đurović.

Ranije danas je poruke sa skupa u manastiru Podlastva osudio i odbornik Crnogorske Dragan Ivančević.

Pokušali smo da čujemo i mišljenje Demokrata, konkretno bivšeg predsjednika Opštine Dragana Krapovića, koji je kratko rekao da na tu temu nema komentar. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Pencilin

Šta znači osuditi? Popijes kafu i nastavis dalje..? Izvorni suverenista koji se 20 godina borio proti velikosrpske ideologije sada je bukvalno postao noga o stola sa koga se goste negatori svega Crnogorskog. Najmanje što možeš i ti i tvoji drugari je podnijeti ostavku, skratiti mandat opštini...