23 °

max 23 ° / min 15 °

Srijeda

27.05.

23° / 15°

Četvrtak

28.05.

25° / 12°

Petak

29.05.

23° / 13°

Subota

30.05.

21° / 14°

Nedjelja

31.05.

21° / 14°

Ponedjeljak

01.06.

21° / 13°

Utorak

02.06.

22° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Tivat: Bićemo i dalje najjača partija u Crnoj Gori

Politika

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

DPS Tivat: Bićemo i dalje najjača partija u Crnoj Gori

Sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tivat održana je sinoć u proširenom sastavu.
 

Na sjednici je, kako je saopšteno, vođena konstruktivna rasprava o Nacrtima kongresnih dokumenata, odnosno o Izvještaju o radu Partije između VII i VIII Kongresa, Statutu Partije, kao i o Programu rada za naredni četvorogodišnji period.

Na Nacrt statuta članovi Opštinskog odbora dali su određene primjedbe koje će, u skladu sa akcionim planom, biti dostavljene Glavnom odboru na dalje razmatranje i postupanje, navedeno je u saopštenju. 

"Opštinski odbor je jednoglasno ocijenio da su dostavljeni dokumenti o kojima se raspravljalo i koji će biti usvojeni na Kongresu partije, a koji će se održati 30. novembra ove godine, garantuju da će Demokratska partija socijalista i dalje biti najjača partija u Crnoj Gori".

Takođe, razmatrani dokumenti, kako navode, predstavljaju dobru podlogu za nastavak uspješnog vođenja politike kojom se omogućava dalji ekonomski i demokratski razvoj države i garantuje prosperitet svih građana Crne Gore.

U drugom dijelu sjednice, predsjednica Opštinskog odbora DPS-a Tivat, Jovanka Laličić informisala je članove o predstojećim partijskim obavezama i aktivnostima, s posebnim značajem na pripremi partijske infrastrukture za predstojeće redovne lokalne izbore u Tivtu, koji će biti održani početkom 2020, zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR